Cykeltur

mot stan idag - riktigt skönt. Kom hem efter jobbet runt 4 snåret och vid 5 staack jag iväg och Heléna höll mig sällskap hela vägen. Riktigt fint vädet också så det var skönt .. Satte mig vid vattnet och åt en glass dessutom men de känns jävligt lonely - ALLA som var där hade sällskap förutom jag så satte på radion så var jag inte så ensam haha! Men tror att man även växer som människa då man inte hela tiden måste ha någon med sig om man bara ska till stan dvs. Det är även skönt att kunna gå själv på stan när man ska springa ärenden. Men en sak som jag aldrig skulle få för mig att göra och det är att sätta mig helt själv på en restaurang och käka. Där går min gräns - Var går er? :) Kul med lite svar kära bloggläsare.. (A)

Som ett exempel jag skulle vilja cykla till jobbet imon och sen när jag har slutat, cykla direkt till stan men då är min första tanke - Jag är ju svinhungrig efter jobbet och jag kommer aldrig orka vänta tills jag är klar med allting på stan. Åker jag hem med pappa så blir jag bara seg och risken är väldigt stor att jag inte kommer in eftersom jag känner mig själv ganska bra (förutom idag - Detta var en impulsgrej) Men vill absolut inte gå upp klockan 05:00 och cykla till jobbet, hm beslutsångest. Jag borde fan heta Beslutsångest i Efternamn - Har jämt de och kan aldrig bestämma mig haha! 

Nu blev jag sugen på lite jordnötter så ska slänga mig i sängen och titta på lite tv. Godnatt säger jag till Er och jag uppdaterar vad jag bestämde mig för ;) 

Pusspuss!

Michelle Tanner!

'godmorgon alla! Jag hade tänkt att dela med mig ett klipp som jag hittade igår och som jag bara älskade. Gud vad sött hihi. Hoppas ni känner igen från vilken gammal serie det är ifrån. Men nu ska jag inte babbla på mer utan här får ni se .. :) 

Går visst inte att bädda in men hoppas länken duger : http://www.youtube.com/watch?v=N7-_2jXj0oU&feature=related Klicka på den så kommer ni skratta lika mycket som jag! 

Idag är det söndag och egentligen borde jag inte sitta här utan vara ute i det fina vädret så hoppas jag kan inte hitta på något men dessutom måste jag städa mitt rum. Gud vad tråkiiiigt. Hoppas ni har det roliga.
Puss&kram!

stan

Idag blev det en kort runda på stan med mig själv för skulle göra en viss grej och det säger jag inte här haha! För jag vet att en nyfiken liten prick läser min blogg så jag tänker inte avslöja något (A) Det var smockat med folk på stan och det var väldigt ovanligt med tanke på att de är lönedags på måndag för Min del då haha! La undan en sak i en affär : Jag: Går det bra att lägga undan den här? Expiditen: Javisst, till vilken dag? Jag: vad bra.. Expiditen: Vad är de för datum på måndag? Jag: Den 25, då är de lönetime! Expiditen: ja men då förstår jag att du vill lägga undan den hehe. Fyfasen vad de ska shoppas då och spendera mina pengar xD Fast tro inte nu att jag inte tänker lägga något på mitt sparkonto bara för att jag har fått en fet lön denna månad, för det ska jag verkligen göra. Måste spara mina pengar också och inte vara alltför galen haha! 

Nu ska jag äta lite soppa och sen ikväll blir de lite godare mat. Lite mys med familjen verkar de bli idag hihi .. 

Jag måste bara dela med mig det här. Jag sörjer med alla som har förlorat någon i skottlossningen i Norge. Rest In Peace alla ungdomar! :(

fan vad de ska vara jobbigt med rubrik då?!

oj vad mina besökare sjunker när jag inte skriver på några dagar. Fasen, får väl bättra mig men har inte orkat och dock inget att skriva om. Idag är det en grå & trist dag. Himla sugen på godis men har absolut ingen lust att dra till affären - har ju godis hemma men inget gott haha! 

Just nu i denna sekund så hade jag velat vara hos Heléna och bara vara med min babe. Hjälpa henne att måla hennes balkong. Hålla henne sällskap och bara berätta hur vacker hon är i sina arbetskläder. 

En än gång så fastnar jag vid allt annat, nu har jag varit inne på Kfums hemsida får att visa intresse till att börja spela basket igen, de ska bli kul och hoppas på svar. Sen dessutom så fastnade jag även vid facebook, alltid kul att snoka lite haha.. 

Ha en underbar dag! Pusspuss!

snark!

orkar inte uppdatera, sorry! Godnatt!

Don´t break my heart

because is very Valuable. Hihi de kom jag på själv eller okej inte rubriken men resten. Känner mig lite stolt. =) Imon börjar en ny jobbvecka och man bara längtar tills nästa helg så man bara får sova lite längre än till 05:30. Men ändå när man är ledig vaknar man den tiden som i lördags så vaknade jag 05:48 och tänkte ahapp nu ska jag till jobbet, sen slog tanken mig - Nej det är lördag och jag sken upp och somnade om. En otrolig känsla! 

Sitter här och lyssnar på Celine Dion - Because you loved me. älskar den låten - riktigt fin :) Väldigt romantisk, så den kanske jag ska lyssna med Heléna när vi ligger ute en sommarkväll och räknar alla stjärnorna (A) Inte gjort de än, fy så dåligt av oss. Har tjatat om de länge nu men de har dock inte blivit av. Menmen nu ska inte jag sitta här och babbla på utan nu ska ja krypa ner i sängs (fine ligger redan i sängen men ja ni fattar).

Godnatt allesammans! ♥

No child is bad from the begining They only imitate their atmosphere

Tyckte att det var ett bra citat därför har jag det som rubrik. Idag så har jag inte gjort så mycket, har städat mitt rum, kylskåpet och träffat angelica. Samma grej idag så ville jag gå upp tidigt så det inte är super svårt att gå upp imorgon men de lyckades jag inte med idag heller. Men vaknade halv 12 - så det var bättre än igår haha! 

Vi hade ju tänkt att åka till Liseberg några st men jag bangade ur för jag är så jävla chicken. Hatar karuseller och tycker de inte är kul för fem öre så jag dissade det nu men jag vill åka till göteborg!! Någon som vill joina mig? Åka dit över en helg och gå på Gretas eller kanske trädgårn bara för att se Gbg´s uteliv och inte bara här i Kalmar som förresten suger totalt!!! Tröttnat här så nu vill jag se något annat. Skulle vara riktigt gutt att bo i Göteborg, hade jag inte tackat nej! Förresten det är inte mycket som jag tackar nej till när de handlar om att lämna Kalmar! :) 

Snart så ska jag titta på Pretty little liars, så ska slänga mig framför tv med något gott att äta, vad det blir vet jag inte än. Men de märker vi hihi.! Vi märker också ifall jag uppdaterar men jag säger hejdå så länge. Puss&kram ! :)

Ps! Jag tänkte bjuda på en liten låt innan jag smiter iväg .. Hmm vilken ska vi ta?! Det blir John Mayer - I´m on Fire!


Larmgatan 10!!!

God eftermiddag! 

idag vaknade jag vid 10 och tänkte yes idag ska jag gå upp tidigt eftersom det är helg .. men det sket sig i, gick upp vid halv 1 istället och sen satte jag mig och käkade lite frukost. Jag var skit seg hela tiden, men sen frågade mamma mig om jag ville med och spela minigolf med familjen och det var roligt. I början så var jag bäst i teamet men sen rubbades de så kom jag på delad tredje plats med min bror av stjätte plats så det var inte så dåligt ändå.. Jag är nöjd med min insats så .. (A) 

Sen idag ska jag & lica ha en romantisk middag på larmgatan 10! :) Det kommer bli kul att käka en mysig middag med sin bästiiis! Sen får vi se vad kvällen erbjuder. Jag hoppas att Ni alla ha en toppen kväll! 

Pusspuss! ♥



Grattis babe!

tjenis! Ville bara säga Grattis till min älskade Heléna som har kommit på sin lärarutbildning, jag önskar dig allt gott babe och plugga riktigt hårt så du kan vara en bra pedagog för barnen i skolan! Du får inte bli en sån där dålig lärare som totalt hatar sitt jobb! Du måste älska ditt jobb så blir du en riktig bra lärare. =)

Imon är det Fredag, fyfan vad skönt!!! Längtat ända sen i måndags hihi. Undra vad man ska hitta på för något roligt i helgen bara. Blir säket lite mys med lickiiz och kanske träffa madde xD 

Hoppas ni alla har en underbar helg och bara njuter av ledigheten för de ska jag göra .. 

Pusspuss! ♥

karlstad

Heeej! =)

Hm vad har jag att berätta idag då?! Inget särskilt utan att jag har saknat min babe väldigt mycket idag. Lite tomt, eller ja väldigt tomt .. :( Jag hoppas att Du Heléna kommer in på utbildningen så att även jag ska kunna komma till dig och få gå på Karlstads gator, en liten mini semester ju hihi! Tycker att Karlstad är en fin stad så dit vill jag absolut igen. Trots att ni värmläningar pratar lite annorlunda än vi gör här nere men tycker ändå att er dialekt är go på något sätt och speciellt hur ni säger öööl! hittade en bild på kära oss från mingelbilderna på Harry´s i helgen.


Jag & Heléna <3

Sen även så har jag fallit för en ny serie, verkar svin bra! Pretty little liars och härligt att de är lite gaytema med i så det lockar även också. Surt bara att jag har missat en del avsnitt så funderar mer på att köpa serien direkt än att krångla med avsnitten .. :) Såg att de finns dem i bokform så de kanske är något med, men ja vill nog hellre se serien först men vem vet.. Sjukt spännande verkar den vara så de ska bli kul att följa en ny serie! =)


Den bjussar jag på ..
Pusspuss! ♥

promenad

Tänkte skriva ett snabbt litet inlägg innan jag ska lägga mig, egentligen ska jag ju lägga mig nu men jag hinner skriva något litet för jag vill ju ändå berätta lite om min dag m.m =)

Idag så jobbade jag (som vanligt) och sedan kom jag hem och var super seg men ville inte lägga mig i sängen för då slocknar jag. Jag satte mig vid datorn och tänkte skriva men orkade och sedan funderade jag även på en film men de blev inte så mycket film - blev så distraherad ut av alla som var runt omkring mig dvs min bror, syster, mamma m.fl! Sedan ville Jossan ut på en liten promenad till vattnet så de passade jag på att säga ja trots att jag var super trött men skönt att komma ut var de faktiskt och har lite tjejsnack - alltid kul. Tack Josse för en liten pratstund hihi =) ♥

Helena I hope that you feel the love that I give you everyday. ♥ Jag älskar dig min underbara Flickvän!

Ser ni?! Det var ett snabbt inlägg, nu ska jag krypa ner i sängs och imon ska jag stå på löspacken men den underbara lickiiiz! Ska bli super kul. Hörs Bitches!!
Pusspuss! ♥

filmjölk

Nu har jag fixat matlåda och allt sånt där till jobbet och även tagit mig en macka och lite filmjölk . Tog en liten promenad med min syster, bror & pedro till konsum och små snackade lite. En sak som min syster berättade om mig var att oftast så när jag går så går jag oftast hängig, slö, och alltid kutryggig i ryggen.. Då tänker de är fasen sant, väldigt sällan jag går raklång och de är en sak som jag försöker tänka på så de ska bli en ändring på de.. 



Jag vill ju inte se ut såhär i framtiden :O

Nej nu säger jag godnatt - Nu ska jag nanna kudden -
sov gott allesammans!                               Pusspuss!

Zoodagis!

hallå där! =)

Nu tänkte jag berätta lite om min dag som var hur kul som helst . Efter jag hade lämnat av Heléna så tänkte jag nu ska jag hem och städa rummet men de orkade jag inte så frågade mamma ifall hon kunde städa rummet och de tackade hon ja till så gärna men om ett villkor sa hon : Om jag får 100 kr gör jag de! Så nu 100 kr fattigare men jag slipper städa mitt rum hihi! 

Sen så snackade ja lite med josse & lica och vi bestämde oss att ta oss en promenad i det fina sommarvädret och pumpa min cykel för att imon ska jag cykla till jobbet gud vad roligt! Upp vid 05:00! Aja de var inte de jag skulle berätta om men de fick ni veta nu ^^ Sen så visade Gud vägen till dem nya husen som ligger på andra sidan där vi bor och så gick vi och lekte på dagiset som ser ut som ett Zoo och de var rooligt .. En toppen kväll tjejer - Tack =) 

Dessutom så fick jag en liten anvisning av min kära vän Lica. Hon sa att jag väldigt ofta säger : " Vad gulligt " . något jag själv inte har tänkt på utan fastnade och tänkte på de hehe. 

Oj vad klockan springer iväg, nu säger jag godnatt och vi ses! 

Pusspuss! ♥

Du är den vackraste jag vet! <3

Nu har min babe åkt hem och de trillade ner några tårar när jag lämnade av henne vid stationen men de känns så hemskt att säga men har typ vant sig nu att älsklingen kommer hit några dagar men sen tyvärr måste hon åka. Jag önskar att jag en dag ska få följa med och jag hoppas att du kommer få din lägenhet och kommer in på utbildningen för då kommer jag kunna komma lite när jag vill och när de passar oss bäst .. Jag hoppas hoppas! :) 

En än gång sitter jag här med lilla busfröet Isabella och lyssnar på Ja må hon leva, hon älskar den låten. Hoppas att vi tittar på lite Drömmarnas trädgård för då får vi se de söta Makka Pakka och då tänker ja så mycket på min babe... =) 

Jag vill också flytta hemifrån och de ska jag fasen göra, men ja måste lära mig att börja spara så nästa månad måste jag spara mer pengar än vad jag gjorde den här månaden. Lite dåligt av mig men jag var ändå duktig att lägga undan några tusenlappar men måste ha mer pengar på kontot om jag någon ska lyckas lämna boet och testa mina egna vingar .. 

Idag ska jag träffa lickiz och kanske miko - ska även höra med lilla josse ifall hon också vill hitta på någon en sån här sommardag. Solen lyser ju faktiskt lite då & då - måste ju ändå njuta av sista dagen av helgen för att imon blire att börja jobba och hälsa på grisarna ( känns lite hemskt att säga så men jag tror ni fattar att jag inte är helt djurplågare ) .. Nu börjar Bella bli lite otålig att hon inte få se trasdockorna som sjunger så måste börja avrunda. Men vill tacka min underbara flickvän som har varit här & besökt mig och vi har haft så mysigt. Tack älskling! Jag älskar dig Heléna ♥

Pusspuss! ♥

Tjolahopp!

Hej alla där! 

Ska berätta om min & babes lilla spontana utgång igår. Det var såhär jag kom hem från jobbet runt 4 tiden och var fruktansvärt trött och råkade somna och min babe var så uttråkad så hon lät mig inte sova. Vi hade bestämt från början att vi skulle spela bowling och dricka lite. Men sen vaknade jag vid halv 8 och var bara tvungen att röka - sen började vi små bråka men sen ringde jag och hörde om de fanns någon ledig bana. Lyckligtvis så fanns det de så då började vi fixa oss och vi kom äntligen ut, då sken min älskling upp. 

Sen inne på Harry´s så började vi dricka lite och nu ska jag faktiskt inte ljuga men jag vann allting på bowling med 7 poäng. Okej jag skojar bara - Jag förlorade :( Vi satte oss sedan på uteserveringen och började små dricka lite och sen kom en kille fram till oss och bara började snacka med oss helt random. Sen var vi med några killar och det var verkligen en toppenkväll. Lite surt att vi inte tog några bilder men nu kom jag på att fotografen tog en bild på oss och den vill jag se men den dock inte uppe än. Får titta lite senare .. 

Nej nu måste vi springa till bussen för vi ska åka in till stan och bara ta en glass vid vattnet och bara ha de mysigt. hoppas alla får en toppen dag/kväll precis som jag ..

Pusspuss på Er! ♥

Det blev ...

Olearys igår med Helena & Karlene. Det var en toppen kväll och vi hade roligt. Skönt att känna att det var lite helg igår .. Idag är det en riktig bakis dag och jag & babe ska baka bullar och bara mysa framför tv .. =) Imon blire att jobba igen, åh hade velat vara lite ledig. Men de är bara att rycka upp sig och bita i de sura äpplet hihi! 

En sak som jag alltid har velat dela med mig är att jag har alltid trott att folk " ser ner " på Homosexuella . Men nu när jag har kommit ut och öppnat mer ögonen speciellt här i kalmar så märker man att de inte alls är så på samma sätt som jag trodde. T.ex igår så var det en man som sa ja men det är jätte bra att ni är ärliga mot er själva och mot andra och de blir man jätte glad över. Sen presenterade jag min flickvän för en arbetskamrat och han rynkade knappt på ögonbrynen - de kändes inte så iaf .. 

Man märker att vi som är homosexuella att vi har blivit mer accepterade och de gör mig jätte glad. Jag kan lixom gå öppet med min flickvän och hålla henne i handen och kyssa henne utan att känna att jag riskerar att bli slagen eller hotad. Det känns underbart att det faktiskt har utvecklats. Det tackar jag er människor för att ni inte dömer oss alla för långt innan .. 

Menmen nu ska jag inte tråka ut er alldeles för mycket, nu ska jag & älskling börja att baka bullar och de ska bli så gott!

Pusspuss!



äntligen helg!

Nu är det lördag och det är hur skönt som helst att bara känna att man kan sova hur länge man vill men de bästa är att slippa ställa klockan och de är som en jävla befrielse hihi. Men de bästa är att känna att ens flickvän ligger bakom en och håller om och så får man massa godmorgon pussar! ♥

Vi sitter och funderar på vad som händer idag och det verkar som att de blir först & främst att Jag ska laga mat och bjuda Heléna på Min goda Köttfärssås med spagetti. Jag hoppas att de smakar men också att hon ska gilla den .. 

Sen senare ikväll hade jag velat gå på bio men det verkar inte som att de finns någon som vi vill se, sen så tycker Heléna inte om Romantiska komidier och de gör ju jag .. :P Hade velat se filmen " Kyss Mig ", men den kommer inte ut förrens i slutet av Juli som är hur trist som helst. 

Men nu ska vi bara gosa framför tv och försöka bestämma vad vi ska hitta på ^^ 

Pusspuss ♥

”RSS