En bild säger mer än tusen ord!

Var på IKEA idag och köpte lite julklappar & JA jag har hittat några st. Hade tänkt att lägga ut några bilder först men sen kom jag på att de är nog inte så bra haha! 


Detta åt jag idag - Wallenbergare med potatismos! Super gött! :D

Nu blire film med brossan - Mission Impossibel 2! :)

STARKA ORD!

Låt ingen annan diktera eller döma ditt liv. Tänk inte på hur andra kan uppfatta dig. Ingen annan kan veta varför ditt liv ser ut som det gör eller dina val Du gjort i ditt liv eller de val Du kommer att göra! Följ ditt hjärta, lita på din magkänsla och var den Du är! Ingen annan kan vara den Du är - lika bra som du själv!




Godnatt! ♥

avslappning på hög nivååå!

sååå himla skönt det är med avslappning asså. Jag & peterpan - vi båda var helt sega innan men även väldigt pigga. Iaf var jag de hehe.. :P Tänkte bara slänga in ett litet inlägg här innan jag springer ut på nya äventyr ;) De blir lite mys hemma hos peterpan och jag är sjukt sugen på att se en bra film! Får se om jag tar med mig nån eller om han kanske har en ny, det vet man ju aldrig! :) 

Lite ikea mys blir det imon, ska försöka leta lite julklappar så man är i god tid! orkar inte stressa runt bland alla stressade människor hihi .. Sen får vi ju dessutom hoppas på att snön kommer till oss i år! Hade en liten fundering också, vad kan man köpa till Lica som fyller 21 år?! Det är ju snaart och då blire partyyy! Middag självklart på larmgatan 10 som hon har tjatat om - så klart att lilla sötiiisen ska få äta på sin favorit restaurang.. :P 

Nej nu måste jag springa men vi hörs väl igen - nån dag ;) PUSSPUSSS!

LUSSEBULLAR - MUMS!

Nu har jag äntligen bakat mina efterlängtade lussebullar med nenni och mamsen! Dem blev riktigt goda tycker ja allt! Vi funderar även på att göra knäck och ischoklad. Det var ju faktiskt några år sen man gjorde det men vi får väl se vad vi gör & inte gör! Jag gick t.o.m till karlene och lämnade lite lussebullar och bella var så sjuuk, stackarn. Ville bara krama henne men risken är stor att bli sjuk då. mitt ben fick iaf en kram hihih! 

imon blir luncha med peterpan på stan och sen lite avslappning. Ska bli super skönt! Måste ju som sagt lära mig att slappna av, trots den här bettskenan så har jag huvudvärk vissa dagar. Måste försöka lära mig att varva ner och inte vara så spänd hela tiden .

titta en sån fin bild min lilla bebe har gjort om! :D

PUSSPUSS!

ny dag & nya tag!

Snart är det måndag och morgonen blir de att dra sig till Folkuniversitet för lite pepptalk och sen blire att gå på stan med mamsen och sist men inte minst som jag har väntat as länge på!!!! Jag och mammiii ska baka lussebullar wooho! :D Även så kommer min big sis nenni och hjälper till. Lite julbakning så här på året!

Nu ska Erika nanna kudden, Natti Natti! :)

hemfärden - fyfan!

Citatet lyder "Borta bra men hemma bäst" men ibland håller jag faktiskt inte med och detta är ett just sådant moment då jag känner att jag glömde nått på perrongen. Önskar att min bebe kunde sitta breve mig på tåget - det är sååå tråkigt att åka själv. Men än en gång har jag genomlidit en sex timmars resa utan sällskap haha! 

Som sagt första advent idag och när man kom hem så såg man att Mamma&Pappa hade gjort det så fint. Bytt gardiner och julpyntat i mitt rum så nu har jag en liten julstjärna hängandes i fönstret hehe.. 


Jag älskar Julen ♥



Min älsklingslåååt!

Nu ska jag finjustera mitt kära personliga brev, Gud vad roligt! ;)

Hem till tråkstaden!!!!

Hej alla där ute!

Helgen har bestått av fest, fest & åter fest :D haha ändå inte så mycket men det har varit drag hela helgen och det har varit jätte kul :)

Imon är det dags att åka hem och hela mitt hjärta bara svider och gör ont. Aj aj! Jag trivs verkligen här i Karlstad och kan verkligen se mig själv bo i den här staden men först måste jag hitta kompisar - finns det typ någon kompis garanti som de finns med bostadsgaranti? Snälla jag vill ha värmländska kompisar :D

Hihihi godnatt :)


Häpårä!

Här ligger jag i Helénas soffa medans sömntuttan sover, stackarn - är alldeles trött. Jag som är lite mer pigg än bebe satte mig här. Detta kommer att bli en fullspäckad helg dessutom :D



Sådär ser min helg ut för denna vecka! Gud, vad jag är sugen på godis! Muums!!! nej nu ska jag ut & röka och sen ska jag väcka lilla helena :D Pussss!

hihi busigt ^^

När trollmor har lagt sina elva små troll och bundit fast dem i svansen, då sjunger hon sakta för elva små troll de vackraste ord hon känner: Ho aj aj aj aj buff, Ho aj aj aj aj buff, Ho aj aj aj aj buff buff, Ho aj aj aj aj buff.



Hihih godnatt!

Nattbloggarn i full fart ^^

jag tror att jag ska döpa om mig till NattbloggarN! ;)

Jaa jag brukar tycka om att blogga innan jag ska lägga mig för då kan jag berätta om hela dagen och inte bara halva haha. Nej men en väldigt positiv sak är ju att Takida kommer till Karlstad nästa år, två dagar innan minfödelsedag! Det är ju som den perfekta presenten som jag kan köpa till mig själv hihi!


Karlstad basket ska jag kanske börja i, längre fram i framtiden. Det ska bli as skoj att börja träna men speciellt något som jag brinner för och dessutom är bra i! Nu ska vi inte tycka synd om sig själv längre för att jag fick en skada i benen så!

Wow - äntligen hittat en låt som man bara vill dansa loss till & släppa allt! :D

Ibland måste man bara följa sin inre röst och sin magkänsla men även vad hjärtat säger! 


Godnatt!!!!


Jag är en gummi björn!

Det blev en toppen kväll med angelicuus! hihi ett nytt smeknamn till lica, det kom jag på nyss. Undra vad hon tycker om de? ;) Ringde helenii på hemvägen och fick även äran att prata med lilla utlänningen lovisa haha! Egentligen skulle jag ju vara i Karlstad nu och fira lovisa men ibland går de inte alltid som själv vill. Men som sagt det var en klok människa som sa en sak till mig en gång:
"Varför inte fira något varje dag?"

hihi, hittade lite bilder från malmö tripen med peterpan! :)


Ser ju as dragen ut haha! (det var jag inte, bara några öl haha)

posarN! ^^

/ Erika FernándeZ ♥

I love you more then you ever know!

tjenis!

Det blev simhallen idag och lite shopping på Giraffen. Jag köpte nya stiftpennor, en bodylotion & chips. Det var dessutom skönt att simma lite & jag har äntligen tyckt om att börja sitta i bastun, tricket är att bara ha med sig en flaska vatten så funkar de allt! 

Igår blev de lite fredagsmys med Nenni & Pedro här hemma. Vi åt lite gott & tittade på en gammal goding - Mission Impossible! Den var bra och snart ska jag se 2an också. Aldrig riktigt sett hela filmerna så nu passade vi på.

Lite bilder från igår!

Min halva Pirog ;)

Nennis nyttiga rätt! :D

Snart ska jag träffa lica så blire lite film med henne och umgås. Kanske får man höra lite skvaller dessutom ;)

Alltid lika svårt  att vara ifrån dig, När det är vår dag! Det ska inte behöva vara såhär. Jag önskar jag var brevid dig just nu och bara kunde drunkna i dina ögon & försvinna i Vår värld!




Solen skiner skiner VI

"De finns sånger som sjunger om kärlek, de finns dikter som beskriver vad kärlek är. De finns sagor, filmer och massa annat som förklarar och benämner kärlek utefter facit.

Men när jag får frågan vad kärlek är finner jag inga förklaringar, inga facit.. de enda jag säger som svar är att Leta inte efter kärleken, du märker när den kommit till dig. Jag vill nu och för alltid säga att JAG HAR FUNNIT KÄRLEKEN och den kärleken är dig! "

Den här texten skrev min älskling till mig och jag blir så oerhört glad, att veta att jag är Kärleken för henne!
Te quiero mi amor!



Heléna, varje gång jag ser dig så är det som att jag blir kär igen!

mowgli







Några bilder från idag, när jag var hos lickeen! har uppdaterat mitt personligt brev, lagat mat & bara softat med lica på kvällen :) Nu ska ja sova, natti natti!

jul jul strålande jul!

jag längtar till julen, till lussebullarna, till att riva upp presentpappret på paketerna, titta på Kalle Anka men det viktigaste av allt att vara med Familjen! ♥






Hittade dock inte min favorit som är med Tommy Nilsson - Nu tändas tusen juleljus! Men de får väl gå an haha! Hoppas ni får lite julkänsla iallafall! Godnatt! :) ♥



tisdag

Hejsan alla bloggläsare!

Segade mig upp ur sängen och drog till en föreläsning där Polisyrket skulle representera sig. Det var intressant och så men kände Snälla engagera dig lite mer om Du ska hålla en föreläsning och sälj dig själv lixom. Kvinnan som var där sa att hon var polis och det är det enda yrket hon skulle kunna tänka sig, då tänker jag såhär - Visa de då!! Prata med den glädjen och förmedla till oss andra. Jag tror starkt på att man måste byta jobb var femte år! Annars blir de lätt till en vana och man slutar brinna för de man gillar.

Som exempel många lärare man har haft, hur många ser man inte att dem verkligen avskyr sitt yrke och bara vill därifrån. Sen finns det andra som förklarar sååå jävla dåligt exempelvis Matematik. Usch vad värdelösa vissa lärare är eller oavsett vilket yrke. Sen finns det ju självklart dem där "Trevliga Busschafförer!" Man hälsar och vissa svarer inte ens, vad är de för mänskligt samhälle lever i?! Anser bara Vart försvann den trevliga och välbemötta sidan?! Gaaah jag blir så sur! 

Tänk Er attt Vi dagens ungdomar kommer vara dem nya genarationen i arbetsmarknaden!


drömma kan man verkligen göra!

här blir det ett litet snabb inlägg på kvällsnatten, jag dör av trötthet. Med tanke på att jag stressade iväg till coachen och sen har jag varit jävligt segt hela dagen och på något sätt har det inte varit min dag. Riktig blääig dag, skulle dessutom tvätta pappas bil men det orkade jag inte. Tog as lång tid innan jag ens bäddade sängen idag haha ;) 

Ibland känner jag bara att jag skulle vilja rymma till ett varmt ställe och drinka paraply drinkar och bara vara. Känna att vinden susar i mina öron och bara sitta och njuta av utsikten. Sitta och drömma sig bort, idag känns det verkligen som en sådan dag!

Dessutom önskar jag att jag bara kunde få allting serverat så som jobb och lägenhet i Karlstad. Skulle varit as skönt ifall någon skulle göra mitt personliga brev och det var verkligen suveränt! :D mohaha vem vill göra mitt personliga brev?! 

Nu ska jag minsann hoppa i säng - Godnatt alla! <3

Snillen spekulerar! ;)

hej!
Igår när jag kom hem från lica så fastnade jag för att titta på en massa olika bloggar, men jag fastnade för en och det var den här: Keela.se . As grym blogg och jag älskade hennes stil. Stört skön och man såg verkligen att hon var sig själv. Det gillas - nu vet man vilket blogg man kommer att nördläsa haha ;)
Här sitter jag med Peterpan en lördagskväll och vi har haft lite mysigt idag - det blev tacos, filmmys och smått&gott. Vi såg filmen som gick på 4an - Dumpa honom. Det var en väldigt bra film - intressant faktiskt och då undrar jag om det är samma sak i gayvärlden!

Lixom att när en "kille" säger att Det var trevligt att träffas och sen sitter där man och bara vääntar & väntar på att man bara ska få ett samtal ut av en viss person. Är det samma sak då tjejen menar " jag säger bara så för att de låter fint eller är det inte ens i närheten av samma sak?" Skulle vart intressant ifall någon ville dela med sig om sina tankar med tanke på att jag inte har en gaypolare som jag kan spekulera med!!! BUHU!! :(

Distance means nothing when someone means everything. Jag älskar Dig Heléna ♥

http://youtu.be/Ym9wFydQFYc
Den här visade Peterpan för mig och gud vad jag blev kär. Jag älskade verkligen videon och jag blev rörd trots att jag inte har sett den så nu ska jag fixa fram den så jag kan se den! Trist att det inte gick att bädda in men här får ni länken så ser ni den videon hihi.
Nej nu ska jag inte vara värsta nöörden och säga "Jag måste bara uppdatera bloggen haha" Så jag säger Vi ses på återseende! :)

en mysiig kväll med lickiiz :)

tjenis, i all den fart så måste jag skriva ett litet inlägg innan jag springer bort mot angelica .. :) Det blir en myskväll hos henne idag och så får vi se vad kvällen erbjuder. Hoppas lica har nån bra film som vi kan se hehe. 

Bebe skrev innan att det skulle vara kul ifall vi var gbg och röjde på Gretas. det skulle varit as kul men idag är det verkligen super skönt med en lugn fredag. Så det ska jag se till att det verkligen blir En lugn Fredag ;)



En favorit i repris! :D

nu måste jag bege mig mot lica!! Puss&kram!

dagen i ett svep

hallådär! =)

hade tänkt att berätta lite kort om min dag idag men som vanligt lär väl den bli as lång haha. Det började jag med att klockan ringde vid sju och jag steg upp för att jag skulle till jobbcoachen. Det var faktiskt en mysig stämning och de kändes lätt att prata i gruppen. Vi hade lite frågor som vi skulle svara på, vad man var bra på och dem egenskaperna man gillade bäst hos sig själv men även en fråga "Vad var svårast som har lyckats med?" Då skrev jag då jag kom ut som lesbisk och vi pratade om vad man hade skrivit och jag sa just den sista punkten, jag outade mig själv. Det kändes så skönt och jag fick en sån skön feedback tillbaka. Det kändes bra så därifrån gick jag med ett leende på läpparna. 

Sen blev de att hjälpa mamma att rensa här hemma för att nu efter tapetseringen så vill vi ha ut en massa saker också så det har jag sysslat med idag. Har även skrivit CV för att bebe gav mig en deadline att mitt CV skulle vara klart innan klockan 18:00, annars skulle jag inte få någon hjälp haha, så självklart fixar jag de då jag ville ha hjälp hehe.. 

Sen träffade jag min lilla sötnos Angelica som jag har inte träffat på flera dagar, jaa jag har saknat dig Lickiiiz. Vi snackade om massa roligt och hade de riktigt mysigt. Imon blir det en mys fredagkväll med bästisen lickiiz :D Massa gott och ja massa mys hihi. ♥

Sen lite prat med min underbaring Heléna och sen blev det plugg så nu är jag klar med mina uppgifter för den här veckan. Skönt, dessutom praktisk att kunna plugga såhär distans med spanskan. Jag vill ju som sagt ha lite merit poäng till senare i livet ;) 

Jag vet att jag jobbar på att ta kritik men varför ska det vara så svårt? Vet att det bara är positiv men det är fortfarande svårt att bara bocka & ta emot?! :( Vet att du gör detta för mitt bästa och JAAA jag måste bli bättre på detta asså. ♥

Nu blir det att sussa gott och drömma massa härliga drömmar! Pusspåre! ♥

barnvakt så det bara ryker om att!

yes som ni läser på rubriken så har jag varit barnvakt åt lilla Bella . Det var kul men även ansträngande. Lite busfröet ville inte sova och hon skulle marsch i säng vid senast halv 8 men snuttegrisen somnade strax efter halv 10. Då kan jag säga att jag verkligen låg i genom att bara få henne att sova. Men tror det är mycket att hon blir lite uppjagad med tanke på att hon har aldrig sovit här förr, utan varje gång de är läggdags så försvinner hon ju hemåt. 

Dessutom så har jag självklart tagit hand om henne på kvällar och sovit över förr men idag ville hon inte sova. Så nu ligger stackarn i min säng och sussar så sött :)

Jag var även på en föreläsning idag och det handlade om Ölands banken och hur det är att jobba på en bank. Intressant ja men lite segt. Det värsta är när man är skit seg och man vill inte sträcka på sig för då visar man att man är uttråkad - ja det är det värsta haha! 

Jag tänkte bara slänga upp en snabbis nu så det blir ingen diskussion utan jag ville bara få iväg något litet - bäst att avsluta i tid innan jag somnar här haha.

Godnatt allesammans! :) 



En favorit i repris!! :D

en liten glader ^^

idag är det söndag och som vanligt har vi haft vår traditionella tacomyssöndag! ;) Det har varit en seg söndag men ändå händelserik och så har jag och helenis kört lite Tecken 5 igen - jag säger bara en sak Revansch och de kommer när Du minst anar det. Jag funderar dessutom att kanske köpa mig ett gammalt playstation för att sitta hemma och lira lite, men sen kommer ängeln thess och befriar mig med att hon har 2 st playstation hemma och frågade mig om jag vill ha ett OCH jaa självklart tackar jag JA! :) alltid varit mer för fighspel än typ skjutspel som GTA, titta jag kan ju haha! 

nu ska jag mysa lite med beben men vi hörs puss&kjaam! :) 



When you touch me right there

tjenis.. kanske ska berätta lite om helgen trots att det fortfarande är helg men igår så blev det en spontan utgång med Helena & thess och kvällen var roolig. Sen så drog vi hem och gjorde A la Helena pizzamackor och det var super gött och sen somnade vi mätta och belåtna. Dessutom så la vi oss strax innan 4 och gick upp vid 1 så det blev en lååång sovmorgon haha. Det blev käk och Jag fixade frukosten som var Bacon, stekta ägg & yogurt. Min bebe uppskattade det men även skratttade hon åt mig att jag inte riktigt visste hur man steker ägg men som sagt jag kan alltid försvara mig mot de med att min mamma har inte direkt låtit mig testa på att vara i köket när jag var liten med tanke på att hon var för överbeskyddad men jag drömmer även idag att utbilda mig till Kock haha. Hoppas inte att detta skulle påverka min karriär!

Det blev även lite mys här hemma hos Heléna och det var många brudar här: Thess, Lovisa, Madde & Ida.. Det blev en liten beställning på onlinepizza och sen lite Tecken 5 och jaa jag trodde jag ägde men sen kom thess och sopade banan av mig men ärligt talat hon fuskar!!! Det är ju absolut inte att jag är en dålig förlorare eller så utan jaa hon fuskar! ;) Nu sitter vi här och tittar på Rupauls Dragrace och bara pratar allmänt jag och min älskling :) 

Ville bara säga kul att det börjar bli fler & fler som läser min blogg - fortsätt gärna så.. Nu ska jag gosa in mig i bebens famn. Puss&kram :)

halloween bilder - en vecka försent!

hejsan alla där ute!  nu sitter jag äntligen vid en riktig dator och tittar på Sjunde Himlen . Helena stack iväg till skolan och jag tänkte softa en stund och kanske spela Tecken 5 & sen till slut börja städa lite. Disken väntar och ropar på mig haha! 

som sagt jag har ju lovat er några bilder så här ska ni få dem! :) 


jag & lickeen! :)


Vår egna kaniin! ;)


me and jonas! =)


Spökmonstret Johnny och kanin Wattana =)


Kiss the man Nicklaas! 


I´m the only angel you know 


Angelica & Johnny :)

En hel bild på lilla mig :)

Det fanns fler bilder men nu orkar jag inte mer haha. kanske kommer en annan dag det vet man inte. nu ska jag sätta mig och spela lite och sen börja fixa mig m.m . Vi hörs! Ha det bra :) 


Solen skiner

Hej!! Jag har inte kunnat uppdatera för att hemma hos mig så håller dem på att tapetsera så vi var tvugna att ta ner allting så därför har jag inte kunnat skriva som jag vill . Dessutom så tänkte jag även slänga upp bilder från mitt klädköp i helgen, halloween och före-efter bilder på mitt rum men eftersom Heleniis sitter vid datorn så får jag skriva via iphonen, som jag egentligen önskade vore min haha :)

Nu börjar det bli segt att skriva här men det kommer, jag lovar! Puss&kram


”RSS