Snark!

Godkväll alla!
Det blir gå upp snor tidigt imon, börjar alltså 6 imon eller ja 5:54 om man ska vara exakt ^^ Fast får ju också frukost på jobbet imon så de är härligt och vi slutar mycket tidigare imon - och sedan börjar långhelgen xD & den ska spenderas med Helena ♥, Lica och förhoppningsvis Serwa & Carro. Ska vara så skönt att få vila upp sig några dagar extra och bara umgås med dem bästa! Så vi får se vad helgen erbjuder!
Pusspuss!

Olearys!

Hallå!
Idag är det en grå och trist dag och man bara väntar på att solen ska titta fram. Plus så är man lite bakis idag så då är allting mycket segare Men det var en toppen kväll igår! :D Vi var på Olearys - josse, lica & jag. Sen träffade vi lite folk så det var roligt och så var de mycket folk ute - så då blev man mer peppad och det var dessutom jätte bra för då blir man inte så deppig när man nu vet att man ska upp tidigt och jobba imorgon för då vet man att man har gjort något riktigt roligt på helgen! Så jag tackar mina tjejer för en Toppen Kväll! =) <3 Dessutom så har helgen varit ganska tuff så det var skönt att bara kunna slappna av lite trots att de sved lite i plånboken. 

Lite bilder från igår :
Wattana, Lica, Jag & Josse =)
The giiirls! <3
Det var några bilder från igår - alltså dem bästa haha! Nej nu fan, måste jag bädda sängen - icke gjort idag haha! Sen ska jag träffa lickiiz och sedan bb ikväll! Hoppas Peter åker ut, gillar han inte!!!! 

Sen har jag en till sak att berätta för er kära läsare och det är att Jag Saknar Helena Så Otroligt Mycket! <3 Varje dag som går så finns du jämt i mina tankar och jag bara längtar tills jag får känna din närhet och känna hur du håller om mig hela natten! Sometimes I feel so empty So deserted and so lonely! Du får mig att känna mig omtyckt genom att bara vara Du! Jag har tänk väldigt mycket på oss och jag känner en stark vilja inom mig som verkligen vill få det att funka trots avståndet eftersom jag är så Otroligt kär i Dig Helena <3

/ Erika!


Utkast: Maj 26, 2011

Hejsan alla bloggfans! Detta är min nya blogg som är gjord av min kära flickvän och jag är super nöjd! Hihi, tack så mycket Helena <3 Riktigt gulligt skrivet av dig om Mig, hihi gullunge! Så nu kanske jag börjar blogga mer, jag vet att Ni gillar de vem de nu än är som läser! Nu ska jag berätta vad jag har gjort idag och på vad helgen väntar!
Sådärja, nu har jag lärt mig att göra en To do lista via photoshop med hjälp av helenii som bara tycker att jag är helt i dum i bollen för jag inte vet vad shift är eller om de var shit eller ctrl, jaja som sagt jag är ingen nörd ;) Snart ska jag krypa ner i den varma sängen, fast de är så himla tomt i sängen utan Dig min älskling! Upp klockan 5:30 och jobba sista dagen imon som ska bli så otroligt skönt, har längtat till helgen som fan! . Nej nu ska jag inte tråka ut er och så ska jag även fortsätta prata Helena!
Sov gott snuttisar!

Ett litet meddelande

Hejhej! Detta inlägg gör jag mest för att höra om designen duger, själv är inte inte helt 100% nöjd men har försökt så gott jag kunnat på kort tid att fixa till det. Genom att de är din blogg så "lyder" jag dig. Du bestämmer helt själv hur du vill ha det och om jag kan och så försöker jag att fixa det åt dig. Kram på dig!

Mohahha!

Mohahhaa, En galen brud har tagit över bloggen och kommer ställa till så hela bloggen kommer att förändras totalt!
;)

Tar mig en funderare!

Den här dagen har varit lite upp & ner, dagen på jobbet var sådär - mycket att göra men ändå toppen för fick stå med lica på fläskpacken och även imon så de är bra! =) Men sen är de så mycket annat man tänker på, som lixom hur framtiden ska se ut och om jag någonsin kommer lämna Kalmar - Som jag har längtat efter sååå många år! Känns bara pain att bo här men ändå vill jag inte lämna allt jag har här. Dubbla känslor när de gäller flyttandet, känner bara att jag vill ha stadigt i livet nu - En fast anställning någonstans & en egen lägenhet och ibland funderar jag på att jag kanske ska stanna kvar i Kalmar och ändå börja här lite smått och bo själv en stund, men då innebär de att jag måste stanna längre. Guud - vilken ångest jag får! Jag vill testa mina vingar!

Jag har lite funderingar, hur öppen ska man vara på en blogg egentligen? Med tanke på att jag vet inte vilka folk som läser den och sen vill jag inte outa hela mig bara sådär! Jag har kommit på en sak, jag har inte direkt presenterat mig så de kan jag göra lite sådär smått nu.. 

Erika, 20 år! En liten tös som bor i lilla Kalmar och som just nu jobbar på ett slakteri, Kls - jag pakterar kött. Jag har chilenskt ursprung och pratar flytande spanska, eftersom jag blir tvingad till att prata de varje dag haha! På fritiden så är jag med mina kompisar och bara chillar, jag har spelat basket förr och är riktigt sugen på att börja igen, lite smått sådär - men jag vet inte än vart det leder till .. Just de ja, i den här bloggen så tänker jag skriva lite allmänt om dagen och mina tankar och allting som jag då vill dela med mig så får vi se hur personlig jag blir!

Godnatt! <3

Kls Kls Kls !

Nyligen hemma från jobbet och jag fick en väldigt god nyhet och den goda nyheten var att jag ska få sommarvikariat på kls så de skålar vi för! Det måste firas så tänkte bjuda lickiiz på en glass idag om hon mår lite bättre =) Sen imon, ska jag prata med Sten och Jörgen om ifall jag kan jobba den här perioden fram till sommaren med, så de håller vi tummarna för.
En sak som jag sååå gärna vill är att även åka till Karlstad snart och träffa min kära flickvän och hennes vänner! Goa brudar de där ^^ Jag hoppas de ska kunna gå men ja vi får se! =) Men sen var ju Helena också här så helgen spenderade vi på Öland och hade en picknick på Möllstorp i det fina vädret och så köpte vi min systers present också .. Sen var de även en låt som jag fastnade för som jag kommer såå trötta ut alla genom att lyssna på de : The Moniker - Oh my God!!! Jag älskar den!! xD




Öppna din dörr!

Gud vad jag ääälskar den låten - helt kär och jag blir så himla avslappnad och bara sjunker in i mig själv och släpper allt. En sån underbar fin låt. Tänk er, att man lyssnar på den låten som man är kär i och sitter en solig dag på stranden och bara njuter av sällskapet av varandra. Så himla underbart, eller varför inte ligga en varm sommarkväll och bara räkna alla stjärnorna med sin partner. gud vad romantiskt! hihi. Jag tror att det märks att jag saknar min underbara tjej. Att jag vill att hon ska vara här hos mig så att jag bara få krypa in i hennes famn. gud vad jag längtar tills jag får träffa dig. jag hoppas det blir snart! Jag är så himla glad att jag har träffat dig och varje morgon så är det dig jag längtar efter och bara vill att du ligger i min säng.

När du tittar på mig så stannar hela världen, hela omvärlden står still & de är bara du där. Jag tittar på dig & ser dina ögon, dina läppar & hur du slickar dig om dem. Min blick fastnar lätt på dina läppar.


Jag försöker få ner mina känslor på papper men det står helt still. Jag böjer mig fram & försöker få bilden framför mig som jag har mitt huvud. Jag ser en tjej som sitter där på pizzerian i Karlstad & lägger sin blick på allt annat, förutom mig. Jag vet inte direkt om hon inte gillade det hon såg framför sig eller om hon bara var sjukt nervös för det var jag. Sådana tankar hade jag i mitt huvud men försökte ändå ha ett leende på läpparna och försökte visa att jag tyckte att det var kul efter allt chattande & snack i telefon att äntligen få träffa dig, att äntligen få höra dig skratta och se glöden i dina ögon.


När du tittar på mig & ler så ler hela jag. Det pirrar till i mig när jag vet att det är jag som har fått dig att le. I dina ögon försvinner jag lätt & drömmer mig bort. Jag vill rymma med dig till lagunen i Grekland. Där vi kan vara helt ensamma & bara vara oss själva. Ingen som dömer & framförallt du dömer inte.


http://www.youtube.com/watch?v=uLcpZmA3DJw Titta på den här länken, här har ni Tommy Nilsson - Öppna din Dörr (live) Allsång på skansen 2008 =)


Puss&kram


Varje dag är unik eller ja ibland!

Ja som sagt om ni läste min rubrik så kanske ni fattar vad jag tänker tala om. Det är ju nämligen så att man kan inte alltid kan ha bra dagar och igår var det ingen bra dag utan den var lite sådär. Kände mig tom och menningslös, dels för jobbet - några misstag och då sjönk mitt självförtroende och humör men idag är en annan dag och som sagt varje dag är unik. Idag kändes det mycket bättre, stod med lickiiz på fläskpacken så det gjorde dagen bättre med också. Dels för det är mer skratt men även att om det är något jag undrar över så vet jag att jag kommer få ett ärligt svar och av en person som jag vet vill mitt bästa. Jag hoppas verkligen att jag får fortsätta och trots mina misstag att dem låter mig vara kvar. Jag måste bara få tacka min underbara bästis att hon snackade in sig hos chefen och smörjade lite, så det tackar jag så hemskt mycket om, Taack Angelica! <3



Jag vet att jag måste fokusera mycket på jobbet och ha kontroll över det jag gör, men ibland är de så super lätt att fladdra iväg med tankarna eller jaaa lyssna på vad nötterna säger på radion haha. Måste bara säga att idag på jobbet då så stod en tjej där och vi alla jobbade på bra och sen kommer waka waka på radion och så plötsligt den tjejen som står vid mig hon ställer sig och börjar sjunga och jag höll på att dö av garv men eftersom vi inte direkt har snackat så kändes det lite fel så jag var tvungen att hålla mig, men fyfan vad svårt det var att hålla sig, när man känner att man bara vill skratta rakt ut och höögt! Go verkar hon vara, jag blev glad iaf.

haha nu kom jag in på helt annat än de jag tänkte skriva innan jag började berätta om vad som hände på jobbet och hmm nu kommer jag inte ihåg vad de va jag skulle berätta om, antingen var det inget viktigt heh. 
Nu är jag total okoncentrerad eftersom även tv är på och visar bb, alltid roligt :)

Snart ska jag sova, så jag säger godnatt redan nu! Hoppas alla mår bra och vet ni en sak, det är okej att ha dagar som är mindre glada men bara de inte blir allt för många negativa och mindre positiva. Det är fortfarande en vääldigt stor opportunity som vi människor har fått, att vi ändå lever så bra som vi gör och ta varje dag som den vore den sista!!
Här bjuder jag på en gammal bild, hm nån gång i 2an tror jag. Det var i början av våren men fortfarande kallt och solen tittade fram. Vi var några st och grillade vi stranden, en mysig dag. =) Som sagt, sova var de haha. Nu ska jag stänga ner här Godnatt!!

Till bästa flickan i Världen!

Hej min underbara älskling!

Detta med bloggande är inte de simplaste i världen men om de är nått som jag kan hjälpa till med kanske jag kan lösa de åt dig! Du vet data-nörd.
Innan jag avslutar detta lilla meddelande du kommer få av mig nu så tänkte jag berätta lite smått om min lilla dag.
började ganska piss men de var inte de jag skulle säga, när vi åkte till min fasters hem så stod jag och funderade på en massa. Minnen bland annat men inget som var jobbigt och tugnt utan jag tänkte hur glad hon hade varit för att ha hjälpt till så sjukt mycket. Jag kommer ju få en helt ny bostad..  :)
Soffor, soffbord, tv, stolar.. ganska mycket. :) jag är sjukt glad. För att tänk två stycken fina soffor för noll kr. Istället för att köpa en soffa på IKEA för 5000.. =) Så är jätte nöjd.
Hoppas verkligen att lägenheten kommer bli min.. jag hoppas från hela min själ och hoppas att du hoppas också! :D <3 För du är ju min designer du ska ju möblera min lägenhet.. givetvis kommer jag vara med och styra lite men annars ger jag dig fritt spelrum faktiskt! :D
OM jag inte skulle gilla de är de bara att göra om ! men vill du ha de som litet projekt? :D
Idag stod jag och Josefin och pratade när vi väntade på tåget. Hon frågade mig om helgen och de jag sa att jag haft de bra och allt. Hon hade planer på att dra dit någongång också sa hon fast hon visste inte när eller hur. Sen sa hon att hon tyckte vi var jätte gulliga tillsammans, hon sa också att de syntes på oss att vi gillade varandra.. :D Jag blev sjukt glad. Sen tyckte hon också att vi liksom passade ihop! :)
Och jag är sjukt glad över att jag har en sån fin och gosig flickvän även om hon knappt får av sig kläderna framför camen! :D ( Jag strippade inte utan jag tog på mig pyjamas !!!!)
Saknar dig varje dag gumman, saknar dig vare timme, minut.. men du finns alltid inom mig - i mitt hjärta! Jag vill dock bara känna dina armar kring min midja snart igen och hoppas vi ses i alla fall någongång innan midsommar! :D
Kyssar i massor..

Hihi detta skrev Helena till mig när hon skulle hjälpa mig med bloggen så nu tänkte jag publicera de för jag tyckte att det var så himla gulligt och jag blev super duper glad! Tänk att jag har en sån underbar flickvän! ! ! <3 Jag är kär i dig Helena <3




bläää på allt!!!

Yes, jag är ny med det här och jag fattar inte varför en bild inte visas så nu ska jag bara testa så hääär bjuder jag på en bild!

Hade inte bangat på att ligga där just Nu istället för att gå till jobbet imon. Aja drömma kan man ju alltid!!! ;)

Hade inte bangat att ligga där och njuta av solen och bara koppla av men drömma kan man alltid ;)

Puss&Kram!

Big Brooother!

Hejsan gott folk! =)

Här sitter jag i mitt ny möblerat och städa rum och tittar på kära bb, jag bara hoppas att PETER åker ut, jag gillar honom inte och han är inte ens rolig och han är inte en värd bb deltagare. jag hoppas att svenska folket kommer att rösta rätt och jag kommer självklart rösta och katarina får min röst hehe!
Haft en liten dag med familjen, min syster och hennes indian sambo kom hit och åt middag och så var även Karlene och Isabella här, så de var mysigt. Imon blire det jobb och att välja nya tapeter till mitt rum så de ska bli kul. Jobbet är sådär men tapeter är kul!

Min kära flickvän åkte även hem idag och de känns himla tomt. Ingen att sno täcket ifrån eller ge en morgon puss :( Min lilla snuttis, jag vill att du ska vara här NUUU! Men jag får lugna mig, vi ses snart igen <3
Men nu säger jag Godnatt till Er! Ha de så bra! Pusspuss!

Hej hej hallådär!

Tjena mors allihopa där ute i Bloggvärlden, här kommer jag och konkurerar mot Er haha nej skojar bara! Så ambitios tänkte jag inte va utan i den här bloggen så kommer jag skriva om vad jag gör om dagarna och typ vad jag tänker på.

Nu fick jag totalt hjärnsläpp, kan bero på att jag skrev sms. Så nu har jag ingen aning om vad jag skulle skriva eller ... Ja just de!!! xD Jag skulle ju berätta om vad som hände idag på jobbet. Det var såhär att Angelica stod och packade sina saker på löspacken och jag står ju på fläskpacken alltså helt olika stationer så jag såg inte detta men lilla lica berättade och de måste ju bara jag skriva om, speciellt i bloggen! Aja, såhär var de: Lica stod och packade och skickade iväg sin back sen helt plötsligt ser hon att den backen som hon och hennes arbetskamrat har skickat åker åt fel håll. Lica får panik och börjar springa för att hämta den, för dit ska den ju inte. Så den snabbaste vägen var att hoppa upp på bandet och åka med för att hämta den, mohahahah! Det hade jag velat se, fan att jag såg inte de hahaha! Där blev hon nästan mosad eller t.o.m paketerad ;) hihi, det var roligt!

Annars så var det en helt vanlig dag på jobbet, men efter jag hade slutat så gick jag vidare mot lickiz och se om hon behövde hjälp men en sak som jag blev så faceinerad över de är hur en maskin viker kartonger och hur dem sätter på tejp xD kloka saker, haha! Tänk om det skulle finnas robotar som gör mitt jobb istället? höhö! Nu känner jag att detta börjar spåra ut, som sagt jag pratar om robotar haha!

Menmen, det var allt jag idag för att säga tror jag. kanske kommer in något litet inlägg senare ikväll ;)

Puss&Kram!

Humöret, skiftar hela tiden ;)

Idag började dagen med att stiga upp tidigt och ge sig iväg till jobbet, vaknade på rätt sida och var super pigg. Men så finns det alltid några som tycker om att ta ner en på dem svävande molnen. Det var såhär: Jag stod och packade kotletter i häck och var precis klar sen kommer de en viss person och säger nej men de ska vara mer i, jag bara jaha fine okej. Sen kommer nästa snubbe Ey det är för mycket och börja skälla på mig och man bara Fan ta Er Alla! Så då blev jag sur och var skit lack på alla. Menmen humöret skiftar hela tiden så nu är jag neutral men lite piggare. =)

Trots att man får lite skäll på jobbet ibland så är jag super glad att jag har fått lite jobb nu, klättrar ju fan på väggarna här hemma annars ^^ Hoppas bara jag får sommarjobb där med och gärna fortsätta i höst! Goa cash faktiskt! Jag får väl sköta mig och bita i det sura äpplet trots att man är lite piss off! :P

Varje dag önskar jag att just Du är i min närhet Helena <3


Nej, nu orkar jag inte skriva mer - skriver en annan dag! =)

Hejdåååå! xD

Välkommen till min nya blogg!


Följer modet hihi!

Heeej! Yes, jag fick för mig att skaffa en liten blogg och ville bara säga att jag är super dunder glad att Sara i Big brother kom vidare, dels är hon snygg och härlig. Hoppas hon vinner eller gärna Katarina, hon är skön hon med! Bara det är en tjej som vinner eller inte Madde, henne tycker jag inte om. Jag tycker om Big brother jätte mycket, men ALDRIG att jag skulle vara med, fyfan inte ens kunna gå utanför dörren eller för sitt egna space, fyfan haha!

Menmen nu ska jag berätta att jag har varit med Lickiiz idag och vi har varit ute med hundarna och snackat som vanligt hehe. Alltid lika kul att snacka och dels är hon lite konstig med haha! Sen kom jag hem tog en dusch och slängde mig framför tv och snackade även med lilla gulliga Helena! =)

Det där var min dag, hoppas att ni också alla där ute hade en toppendag!


Me and my best Friend! <3

Det där var min dag, hoppas att ni också alla där ute hade en toppendag!

Byebye!! =)

”RSS