Tack för att du finns - vilka betydelsefulla ord! <3

tjena bloggen!

Det är ingen vanlig dag för det är Erikas " födelsedag " Hurra hurra hurra!

Yes, som sagt när något ont händer så kommer det alltid något gott efteråt. Min lur är såklart som begraven nu och jag satt & deppade lite . Sen kom ängeln Elin fram & berättade att hon ska precis sälja en mobil så då var det klappat '& klart. De var ett tag sen jag hade en Nokia dessutom så nu blir det en Nokia c7! :D



Även idag har jag träffat bästus Angelica och jag köpte med mig lite glass & vi mumsade i oss det. Sedan blev de lite julklappsöppning och jag fick en jätte fin present! :)


mmm marabou! :D



Denna fick jag dock inte av Lickiiz men en liknande där de stod:
Min vän
Jag är lyckligt lottad som har dig till min vän. Vi kan varandra utan och innan och du stöttar mig i alla lägen.
Tack för att Du finns!


Jag blev superglad & väldigt rörd. Tack min lilla bästiis! :D:D Älskar dig! Nu säger jag godnatt för nu blir de softhäng framför L word hihi! Pusspuss!

det bästa i världen är DU



Delar av den goda maten! 



Matplatsen ^^ 



Massor av julklappar :D 



Detta fick jag detta året av mamma & pappa, heléna, karlene & peter :) 

Nu blire lite l word tror jag! :) Hörs senare ;)


tänd ett ljus

Nu börjar julfirandet - vi ska snart äta lite soppa och sen ska jag duscha och fixa mig till Kalle Anka & sen börja laga mat och sen blir det öppnandet av julklappar. Dock vid 8 :( så jag får vänta ett bra tag innan jag får öppna allt men de får bli så när det är en mix av svensk-chilensk jul haha! 

Här hemma spelas det för fullt med julmusik och jag bara älskar det! Är väl ganska tradiotionell av mig trots allt. Gillar att följa tradiotioner så därför festar jag inte på juldagen för då ska man bara vara hemma med familjen eller bara sitta hemma hos nån kompis och bara äta gott & dricka gott :) Då menar jag att jaa kan man dricka men inte festa & supa loss. Det är mina tankar och mina värderingar .. 

Vissa tycker säkert att jag är löjlig men mamma & pappa har uppfostrat mig att det ska vara så .. Som sagt alla är olika!


Här bjuder jag på en liten jullåt som jag älskar! :)



Idag/Imon är det en tid för familjen!

Nu är vi nära tills Kalle Anka, julklapparna ska öppnas & att vi ska äta av den goda julskiinkan! Dock kan jag inte riktigt fatta att det redan är julafton imon, fortfarande besviken att det inte blir någon vit jul men aja aja imon ska de bli mysigt hihi! :)

Idag förövrigt har jag varit på Ikea och ätit lunch men även köpt lite roligheter till mig. Det blev en ny huvudkudde, bestick & en matta. Jag börjar köpa lite små saker tills jag äntligen ska flytta hemifrån, en vacker dag! Men just nu orkar/vill inte tänka på hur jag vill att allting ska vara utan nu ska jag bara leva livet och låta allting komma som det kommer. 

Jag är lycklig! Oavsett om jag inte har allt det där som alla har - en stabil inkomst varje månad, ett eget hem eller känslan att kunna välja mellan kött elr fisk utan jag har dem sakerna man oftast inte tänker på. Jag har något som kallas Kärlek. Jag är omringad av kärlek ut av alla håll och jag är lycklig över den jag är!


God Jul! 

här kommer piff & puff

Tjenis!

Ja nu äntligen ska jag skriva några rader . Idag åkte Heléna hem och jaa som alltid så är det super tomt men ändå inte så ledsamt som det brukar vara med tanke på att vi ses om en vecka då jag ska åka upp till Karlstad för att fira nyår med värmläningarna! :D

Efter det blev det frukost med Karlene på Ikea, som min snälla kära syster bjöd på! Mumsigt värre, sedan blev de bara lite häng i soffan med Karlene, Mamma & Nenni.. Nu har jag även pluggat och snart blir de att pynta grannen med mamsen & papsen hihi!

älsklingen satt & höll på med några ändringar på bloggen, men de blev visst ingen förändring för vi totalt glömde bort de både jag & beben så de får väl vara såhär ett tag till & sen efter nyår hoppas vi på lite förändring! Jag tycker dock om min blogg för den känns så somrig så man längtar mer till sommaren hihi.. 

Men som sagt snart är det Jul & det har gått så himla fort! Nyss var det 2 December och nu redan den 21 December. Helt sjukt, bara 3 dagar kvar och sen då smäller det & då får jag äntligen slita upp julklappspappret och se vad jultomten har köpt till mig :D


Undra om det blir en piff & puff jul!


love is all around :)



19/3-2011 Det är vår dag älskling och idag firar vi 9 månader. Jag känner i mitt hjärta att det kommer bli fler dagar & nätter! Jag älskar dig! 

säg något klurigt!

HEJ!

Här sitter jag framför datorn en söndagskväll medans flickvännen står i duschen.. Idag har vi varit lite här hemma med alla och sen blev de lite mys hemma hos Karlene & vi tittade på Mysteriet på Greveholm - hihi alltid roligt, börjar bli en tradition att se den jag & Karlene haha. Som sagt det gör vi ju alla år vid den här tiden :P 

Igår så blev det julklappsshopping på stadens centrum men även fick jag hem något till mig själv. Det blev en webcam så jag & Heléna kan prata via skype när vi inte orkar snacka i tele haha. Men jag hoppas att jag inte ska behöva använda den så mycket med tanke på mina planer! :D Jaaa jag är väääldigt nervöös! hihi

Åter igen om gårddagen så blev det en liten sväng mot Lickiiz och så åt vi lite skräpmat och det var vääldans gott! :) Nej nu kurrar magen lite så det blir lite Special K med filmjölk för min del ! :)

Pusspuss! ;)

kärlek är det bästa som finns!

hej hallådär !

Har ju nästan glömt bort bloggen, nej jag skojar bara ;) Det har inte varit så mycket uppdatering med tanke på plugg, städning nför helenas vistelse och ja inte direkt orkar sitta vid datorn. Men här slänger jag iväg ett! 

Jaa som sagt så har jag suttit och pluggat ganska mycket och idag gjorde jag mitt spanska prov och ja de kändes bra men vi får väl se, vad jag får. Bara jag får G så är jag väl lite nöjd men jag tackar ju inte nej till ett högre betyg haha ;) 

Idag blir de lite film mys med heléna, lite gott & bara ligga & gosa. älskling jag är såå glad att Du är här! att du åker för min skull eller ja för vår min skull men jag älskar att säga att Du åker för min skull! hihi min lilla snuttegriis ! :):)

Nu blir de lite kortspel med Heléna, Karlene & Bella! :) Pusspussss! 



Hylla den här hjälten - han är stark när han visar sig svag!


Det gör ont i mig att se detta, att verkligen förstå att det är på riktigt och att det händer flera människor varje dag runt om en som går igenom precis samma sak. Att man blir kallad olika glåpord är verkligen inte rätt. En orsak till att jag blev mest upprörd och väldigt fundersam är att det står att han var gay och därför fanns det en orsak till varför han blev mobbad!

Jag tycker att det är förjävligt att man ska behöva gå igenom detta bara för att man inte är " Som Alla Andra! " Jag känner igen mig själv för något liknande har hänt mig, inte något som är så himla allvarligt som detta. Men en dag så var det några som busringde hem till mig och började fråga om jag var lesbisk & ställde väldigt obehagliga frågor. Då hade jag inte kommit ut än & jag skämdes otroligt mycket eftersom min mamma stod bredvid mig och såg verkligen ut som ett frågetecken. Det var det jobbigaste då och jag hade inte ens accepterat mig själv i det läget.

Jag hoppas att NI mobbare verkligen öppnar era jävla ögon och ser vad ni gör mot en människa när NI bara "SKÄMTAR". Det värsta är det som ser självmord som den enda utvägen för att få slut på sitt lidande. Jag vet inte riktigt om jag kan förstå deras smärta att bara känna sig totalt misslyckad och höra det från ja verkligen alla, hela tiden & varje gång man ser sig själv i spegeln och bara känna att jag duger inte för den Jag är. Jag önskar att jag hade orden till att ens kunna förstå att detta verkligen är sant, vill inte tro det men t.o.m jag fick upp ögonen för att förstå denna hemska verkligheten. 

Jag tror att man är väldigt egoistisk genom att man inte kan sätta sig i ens annan situation. Jag har ju fortfarande vänner & har aldrig direkt varit mobbad men tänk dig, personen som sitter brevid dig i bussen - hur ser egentligen deras bakgrund ut? Gud vilken tankeställare det egentligen är och jag tycker att det är riktigt himla starkt gjort utav Jonah Mowry!

Men jag önskar att Ni verkligen kan tänka efter vad den här killen säger i slutet och tänk efter riktigt noga när ni säger en glådord till någon annan. Menar ni verligen det orddagrant eller varför säger "jag" ens det här?!?!?!?!

" I have million reasons to be Here "

tåårta

Hej! :)

idag bjöd lilla lica på tårta, stackarn hade köpt alldeles för stor tårta men god var den! Speciellt snoret hahahha :D Jag har även möblerat om mitt rum idag så de ska vara fint tills bebe kommer men jag måste ju som sagt STÄDA också haha, de ser ut som crap här haha :) 

Bilderna från Licas födeldagsfest! :)

Elin, jag, aG & Johnny! :)


Elin, jag & Johnny the man! :D


Wattana, Matilduus & halva Elin hihi :)

Som sagt det var en toppe kväll, trist är de bara att de alltid blir så himla några kort plus att alla inte blev med kort :(

Mer uppdate kommer imon. Krya på Er alla & klä er varmt för snart är Snöön här! :D

bä bä vita lamm har du några ull?

alltså bloggare! En grej som är såå sjuk - de är när jag skriver så är de inte många som läser, men sen när jag inte läser så är de fasens fler som läser. Tycker ni inte om de jag skriver? fast annars hade ni ju inte följt bloggen haha! 

gårdagens party var awesome - kul att träffa Elin & aG igen , lite tjittjatt med dem är alltid kul hihi! som sa ja sa igår så skulle de dyka upp lite bilder från igår men LICA var för bakis mohahaha! så de kommer antingen imon eller nån annan dag :) 

min dag idag har varit seg!! Har träffat Wattana & Lica och pratat massor i luren med Heléna - min bebe! Sen blev de lite köp av lördagsgodis med Karlene. Tack du, min snälla syster som följde mig till konsum hihi! Lite L Word mys dessutom och snart ska jag krypa ner i sängs hehe. 

Godnatt alla påskkärringar! :D

partyyyy!

Party, Party & Party!!! 

nu taggar vi inför kvällen. Först blir de middag på Larmgatan 10 med matilda och födelsedagsbarnet och sen hem till lica och fixa sig och sen kommer de andra och firar lilla angelica! 

nu måste jag bege mig till Lica! :) Pusspuss!

FREDAG FREDAG FREDAG :)

här ligger jag och sängen & har tittat på Fråga Olle. Hann inte se så mycket utan bara om något sextest, men damn vilka många orgasmer. Helt sjukt haha! Idag har jag pluggat till mitt underbara spanska prov och de är väl inte direkt de roligaaste. Men imon är det Fredag & dåå är de licas födelsedag, så de blir lite partaj hos henne och sen ut på Harry´s :)

Hoppas att de blir några roliga bilder och de ska bli awesome att träffa lite folk. åh en till sak, jag måste börja ta tag i julklappsköpandet lite mer på riktigt nu - jag är halvklar men långt ifrån klar.. :P Det ska jag börja med på måndag :)

Nu ska jag ta mig en ciggarett hihi. PUSSPÅRE!



pepparchips - mums vad gott!

puuhh! Vad skönt nu är jag klar med alla personlig brev, intresseanmälningar & plugg för idag! Även är jag nyduschad och ska slänga mig framför tv med en stor chipsskål! Härligt! :D Ska fråga min bror också ifall han är på lite onsdagsmys hihi :) nej nej nu orkar jag inte sitta vid en dator längre, men vi hörs!! :)

Pusspuss!

ha hallådär!

vet ni?!?!?!?!?!?! Min bebe kommer hit nästa vecka!! super glad är jag hihi, spendera några dagar innan med Heléna innan jul :) Idag har jag inte gjort så mycket, pratat lite med Karlene och gick faktiskt upp någorlunda tidigt - vid 10! 

Ringde lite referenter som jag kan ha när jag söker jobb så det blir jobbsökning hela eftermiddan nu. Ska skicka in en ansökan om att jobba på Värmlands Museum! hihi de skulle varit kul att jobba på ett museum hehe. Även som idrottsledare för åldrarna 4-9 år - de skulle vara as roligt att jobba med barn så nu håller vi tummarna! :D 

Har även fått lite tips om lediga lägenheter i Karlstad, de börjar vara på allvar att jag flyttar upp till Karlstad. shit är ju lite nervös och pirrigt!!!

Nu gormar mamma om att maten är klar så får väl röra mig! aja vi hörs Puss&kram! :)

beslutsångest på hög nivå!

jag vet inte vad jag ska ta mig till . Har sån beslutsångest och de känns som att vad jag än gör så kommer jag att såra någon . Jag vill åka till dig Heléna men vill också fira här hemma med Angelica. Gud vad ska jag göra?!?!?!?!

vart är du Snön?!?!?!?!?!?!

Tjeeena!

kom hem för en stund - idag vare jobbcoach och sen en runda på stan med Adam :) letade efter lite klappar och prat om vad man kan köpa till sina flickvänner. bra tips hihi. Alltid kul att bolla tankar med någon :) nu fick jag en läxa så den måste vara klar snart men tänkte jag skriver ett litet inlägg hihi..
Hörde dessutom att de har börjat snöa i Karlstad - fy vad fuskigt!! Vill ju också att de ska snöa här så att vi åtminstone har snö till Jul! Tänk Er, as mysigt att sitta framför brasan med en varm oboy och bara titta på snön :D gah blir ju förälskad hihi! Men jag har ju ingen brasa så de var lite mindre kul :(
nu måste jag börja hihi! =) Pusspuss!

min mammas berömda potatismos! ;)

nu har jag startat datorn för denna dagen eftersom vi har haft systrarna på lite middag här hemma och det blev mammas goda & berömda potatismos! :) Nu blire lite soft här framför datorn en stund och sen ska jag väl börja plugga lite spanska .. :) 

Nu har jag fastnat vid telefonen och pratat i tele med Peterpan så jag har inte riktigt börja med mitt pluggande heller så men nuuu ska jag börja haha! ;)

Pusspuss!

hallådär!
idag blev de mumsiga revben hemma hos licken♥ och ja hon är en stjärna i köket! Här ligger jag i min säng och har tittat igenom några gamla Grey´s Anatomy avsnitt - men med bara Callie & Arizona :D Ska prata en stund med beben och sen marsch i säng - ska till stan med Karlene♥ imon förmodlingen och köpa lite klappar! :) 

Ibland är det så skönt att få ut allting genom att lägga alla korten på bordet, dessutom att kunna prata öppet om saker är helt jvla skönt! Jag älskar dig Angelica - min underbara vän! ♥

En gammal goding - togs på Harrry´s förra året! :D ♥

Mer uppdatering kommer, tro mig! :) Pusspuss! ♥

”RSS