The Lazy Song!

Hallå alla! Jag ber återigen om ursäkt för den dåliga uppdateringen men har haft lite saker för mig, bl.a så har jag min älskling Helena här, dessutom jobbat en del och så har det ju varit riktigt fint dessa dagar så har inte direkt haft någon lust att sätta mig vid datorn . Men tänkte skriva något snabbt nu hehe. Hinner dock bara med ett kortis inlägg för måste hänga upp tvätten och duscha och dessutom försöka lägga mig tidigt ^^ 

Nu har jag försökt att publicera detta länge, men fixade allt innnan så nu ska jag äta lite flingor och bara vara med min babe så jag önskar alla en god kväll! 

Dessutom så bjuder jag på detta klippet som jag bara älskar! 



Pusspuss! ♥

Good mooorning!

Här sitter jag i min säng och nyvaken men bebe är inte lika pigg som jag. stackarn - verkar vara lite bakis från natten igår. Ska ta hand om min lilla bebe. Undra vad vi ska hitta på - jag vill göra något mysigt. typ som minigolf men de är trist väder, så vet inte vad dagen erbjuder idag. 

Igår firade vi lite midsommar här hemma med grillat kött och potatis. Men vi åkte även till Skälby på dagen och tittade på midsommarstången och när dem dansar små grodorna. Vi åt våfflor och en korv och sedan en promenad i skogen och sen åkte jag för att möta upp min älskling.  Hon kom med tåget och rest hela dan - för vår skull! Jääätte glad! ♥ Sedan på kvällen så var vi hos Lica och skulle förfesta och när vi kom dit var nästan alla redan packade haha! Vi körde spelet Jag har Aldrig och det var skojigt men sen framåt kvällen så blev de mer segt. Vi hade funderingar ska vi verkligen ut? Alla ville inte ut medans vissa ville. Det slutade med att vi skyndade oss mot bussen men trots de så missade vi den så vi gav upp. Hahha de blev inget riktigt midsommar firande för våran del - men vi är lika glada ändå! Fick ju fira midsommar med min bebe! 

Nu ligger hon och sover sött i sängen och jag ska inte väcka henne utan låta henne sova :) Jag är så snäll - men magen börjar bli hungrig nu. Kanske ska fixa frukost i sängen en gång till, jadu vem vet! ;) Men nu kom mamma in i rummet och frågade om vi skulle ha frukost så de blev inget i sängen, men de finns fler dagar! :D
Pusspuss! ♥

We are the world!

Sitter här och lyssnar på min babe som sjunger We are the world. Jag verkligen älskar den låten. Många nätter har jag gråtit mig till sömns för den här låten, speciellt när jag var bortrest i 3 månader - jag saknade dig så himla mycket - varje dag, varje kväll och du var med mig hela tiden. Men nu är det över som tur är, snart kommer du min älskling! <3 Jag hoppas att dina kompisar även ska kunna komma - håller tummarna :) 

Vad gott det är med ananas - verkligen super gott. Nu börjar detta bli segt så ska lägga mig & sova nu. Godnatt!!!
Pusspuss! ♥

jag vill inte ange en rubrik

Har inget direkt något att skriva om, miljontals tankar som snurrar runt i huvudet men vill inte dela med mig det här, här på bloggen där verkligen alla kan se bara om man vill lixom. Jag känner igen den här känslan som är inom mig just nu, har känt samma känsla många ggr, den känslan att man inte duger - att de man gör inte riktigt når dem kraven som ställs på en. Självförtroendet sjunker och svårt att ta sig upp - snart har jag ingen ork mer att ens försöka. Det kanske inte var ett jobb för mig, utan kanske få söka något annat till hösten.

Hard work work!

Hihih imon blire jobb och jag ska visa Dem att jag kan! Jag ska göra mitt bästa och lite till! Känner mig taggad till jobbet imon och ska verkligen visa dem att Jag kan om jag bara vill! 

Lite om dagen: Drog till Liica runt fyra snåret och var skit seg och typ gäspade stup i ett men sen vet jag inte vad det var som hände utan vi blev mer fnissiga efter cola och nypa frisk luft och sen helt plötsligt satt vi och värsta sjöng till olika låtar och en av dem var denna! 



Alltid kul med dig Lica ♥ Trots att man är super seg så blir det alltid roligt i slutändan! Tack för att du är en sån Underbar vän och för att du är Min bääästa vän! ♥ ♥ ♥

Godnatt allesammans! ♥

en trist söndag!

Vaknade rätt så tidigt och klev upp ur sängen och sedan mot toan men även röka. Sen ringde jag babe och väckte henne mohaha. Sen blev de frukost med päronen. jag hörde av mig till mina bääästisar och frågade om dem ville hitta på något, men dem hade saker för sig och nu sitter jag här och har allmänt tråkigt. Men det blir att träffa lica lite senare iaf. En räddare i nöden :) Hon räddar mig från den trista söndagen.

Men har lite planer för helgen framöver nu och det ska bli kul. Min babe Heléna och hennes två kompisar Lovisa & Madde kommer till Kalmar och ska spendera några dagar här. Ska bli sketa skoj men lite surt att jag måste upp och jobba medans alla sover. Men tvingar upp Heléna så får hon köra mig & lickiiz till jobbet. Vår personliga chafför mohaha! xD Men de absolut bästa är att Mamsen och papsen åker på semester så det blir några dagar utan päron! Ohlalala - Men jag vet att dem litar på mig så ska inte vara alltför galen utan bara liiite kanske (A) 

Hm nu sitter jag här som ett frågetecken och har ingen aning om vad jag ska skriva om utan en sak som jag alltid har tänkt på! Här på blogg.se så kan man ju inte se vilka de är som läser utan bara hur många läsare det är. Tycker det är väldigt tråkigt att inte veta vilka som tycker allting som jag skriver är just intressant. Fast det skulle ju innebära att alla skulle vara tvungna att bli medlem på dem olika bloggsidorna och alla har ju inte intresset att skriva så jag får väl stå ut med att inte veta vem/vilka som läser min blogg. :)

Hoppas ni har en bättre söndag och jag hoppas för min del att den blir lite roligare! =)

Pusspuss! ♥

åh sömn!

Idag har jag fått sova ut och det var så skönt, men kände att jag sov lite allt för länge. trots att jag ställde klockan men orkade bara inte gå upp bara. Var så jävla trött. sen så fick jag även dåligt samvete att jag inte orkade prata med helena när hon ringde på morgonen, men ögonen var för tunga att hålla dem uppe. 

Jag vet inte alltid vad jag ska säga eller hur jag ska vara mot dig. Jag försöker vara som vanligt mot dig men ser att det inte går i alla lägen. Jag ser att du är svag, ser att du mår dåligt och jag önskar att du verkligen ska kunna må bättre och se vad livet erbjuder. Jag står vid din sida i väder & oväder, just för att du är Du! Dessutom så betyder du så fruktansvärt mycket för mig så kan inte bara sluta bry mig sådär hux flux. Jag älskar dig! ♥

Förlåt mig!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte orkat skriva, så tänkte sätta mig ner och skriva lite .. Kan berätta för er hur det går på jobbet haha! Jag lär mig en ny station nu och det börjar gå mot ljusa tider, fortfarande väldigt osäker och måste alltid dubbelkolla nästan allt för att inte göra misstag men även då gör jag misstag så det känns lite surt men får försöka tänka positivt så ska det nog gå bra .. Jag gick själv med en stålhäck idag ner för att vägas och det gick super - fast en kille kom och hjälpte mig för att jag fattade inte att man skulle trycka på en knapp haha! Så det tackar jag för, annars gick det super hihi. 

ååååhh, vad sur jag blir! Försöker hitta en bild på en svålhäck på google men hittar ingen fan . gah! aja ni får använda er fantasi .. 

Förresten nu när det är studentdagarna så minns man sin egen student och kan inte fatta att det har gått ett år. Det gick så fort och så tänker man efter, vad har man gjort???! Jag har iaf varit i Chile i 3 månader, Turkiet, arbetslös, Karlstad och typ jobbat! Men det var ändå en minnesvärd Student som aldrig kommer glömmas! Det var en viktig dag i mitt liv och jag var så stolt att jag fått så bra betyg (bara ett ig) & ett stipendium! Aldrig glömmer jag BF07A!

Bjuder på en studentbild - togs den sista dagen i Klassrummet!

Turkiet!
Chile!
Arbetslös!
På jobbet! haha


nej, nu ska jag röka och snart hoppa i sängs. Godnatt! :D
Pusspuss! ♥

glass i stora lass!

Det blir att fixa sig snart och ut på en promenad med syrran min och lilla busiga bella. Självklart bli det att ta en glass i det halv fina vädret. Sommaren är här och den ska njutas av till max för nu börjar jag bli bra i foten och imon dags att jobba, taggad till att göra något och inte bara ligga hemma och slöa. =)

Funderar på att hälsa på lickiiz idag också, undra vad hon gör minsann - sitter väl och solar på hennes balkong! xD 
Nu försökte jag göra en to do list i photoshop, men de gick inte så bra så jag skiter i den nu och nu drar jag!

Pusspuss ♥

ångest!

Det är så himla mycket jag ångrar i detta liv. Så många fel vägar jag har tagit, så mycket som jag kunde ha gjort annorlunda genom att lyssna på vad jag ville och inte andra. Jag var så besatt att hela tiden göra så att andra skulle tycka bra om mig, men det viktigaste var inte vad jag själv tyckte om mig utan det som betydde något var att alla de andra som jag då trodde visste bäst. Visst vissa val påverkar mig även idag, men inte allt shit jag har gjort .. Men något jag inte ångrar är dig Heléna!

Jag saknar min babe! Saknar att kyssa dig, Saknar att titta in i dina ögon och säga Jag älskar Dig, Saknar att bara vara dig nära & Jag saknar att se ditt fina leende! 

Taack!

Till min kära Syster Nenni & Pedro som gav mig filmerna Män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden & luftslottet som sprängdes, slipper jag köpa dem! Taaack så mycket kära Ni! :) 

Fett sugen att titta på första filmen så ska tvinga min andra kära syster Karre att titta på den med mig, fattas ju bara något gott att äta men mamma är och köper det så det är en sån där toppen fredag när man är lite dålig hih  


Sen har jag en låt som jag gärna vill dela med mig. Den här låten ska jag lyssna på den dagen jag flyttar hemifrån, snor det från en film haha!

George Michael - Freedom!

Pussss! ♥

god middag =)

Idag har jag äntligen lyckats komma ur från sängen och känner mig mer pigg. Lyssnar på bra musik och tittar ut på det fula vädret, hade velat skriva fina men då hade jag ljugit haha! Foten börjar gå mot bättringsvägen men jag kände att jag vill inte att foten ska bli sämre för jag börjar anstränga mig för tidigt, så det inte blir värre, så jag stannar en dag extra från jobbet för säkerhetens skull. Smärtan sitter fortfarande i men medicinen den hjälper till men undra hur det är att gå i trappor och har skor på sig hehe. Testade lite igår att bara ha en sko på mig men fy vad ont det gjorde, så nu har jag äntligen börja lära mig att lyssna på min kropp och vilar trots att jag förlorar på det med tanke på lönen sen. Men det är bara att bita i det sura äpplet och tycka synd om mig själv att jag fick en infektion just nu och inte senare då jag hade jobbat lite mer.

Tycker synd om alla på jobbet, verkar vara väldigt mycket på jobbet och dem sliter som bara den .. Så jag skickar en liten hälsning till alla, speciellt till lica att kämpa på och jag kommer förhoppningsvis på Måndag! Eller jag måste verkligen gå då så har inget val känner jag. . 

En sak som jag är sjukt sugen på är att äta kina buffé så kanske ska bjuda mina gosisar på lunch nu på måndag! =) För dem har varit så snälla mot mig och bjudit mig när jag har haft ont om pengar så nu är det eran tur. hoppas bara att Josse tycker om Kinamat men Lica vet jag att hon älskar kineser så det är ingen fara, annars får det bli något annat ställe. ;)

Pusspuss! ♥


love love love ♥

jag älskar när en tjej spelar gitarr, det är det sexigaste och vackraste som finns! Tänk er, det är en mysig solnedgång och man sitter och myser på stranden så har ens tjej med sig gitarren och hur romantiskt är inte det?! Helena, jag vill att vi sitter på Skutberget en varm sommarkväll och så vill jag att du spelar för mig och sedan när de börjar  mörkna så vill jag att vi ska räkna alla stjärnor det finns. Det kallar jag för en riktigt romantisk kväll eftersom jag är med den speciella Heléna. ♥

regn

åh herregud vad det vräker ner. helt sjukt - häromdan var det ju jätte fint och man kunde bada och sola. men idag är det inte lika fint och så åskar det så var tvungen att stänga av datorn när jag precis skulle skriva ett litet inlägg så jag får passa på att göra det lite snabbt nu ..

Fortfarande hemma från jobbet och det suger, verkligen jätte tråkigt att bara vara hemma. får tillbaka känslan hur det var att vara arbetslös fast nu känns det mycket bättre för sen när jag blir bättre i foten så vet jag att jag har någonstans att gå till och göra något på vardagen så det känns skönt på något sätt fast ändå lite skönt att kunna vila för att min fot är verkligen infekterad.. 

Just nu sitter jag här med isabella och vi tittar på Drömmarnas trädgård och nu fick jag bara en spontan puss av den lilla bebisen, hon är så söt. kanske ska bjuda på en bild av min systerdotter :)


Min söta Systerdotter Isabella! ♥

Pussssss! ♥

det rätta ordet är Ego!

jag vet att det finns fullt med människor runt om oss, som är helt egoistiska och som bara tänker på sig själv. varför är det så? Är de för att dem själva inte har fått sin dos av uppmärksamhet? ibland kan man tänka på ja men allting man själv har gjort för den personen så kan man inte ens fråga " hur mår du " ? Fattar inte! Om man tänker efter i alla sina omkretser så är det alltid en person eller flera personer som är likadana - ska ha mycket uppmärksamhet, tänker på sig själva hela tiden och känner ingen medlidande eller empati. Jag säger inte att jag själv inte är egoist för vi alla människor tänker först och främst på oss men sedan om man bara tänker på sig själv funkar inte. Det är det som är bra att ha en blogg, för där kan man släppa alla tankar och bara skriva skriva skriva! 

Detta inlägget är inte riktad mot någon utan bara tankar om hur människor verkligen fungerar! Sen om det är någon som tar åt sig så är det upp till den person ..

Infektion i foten :(

Godmiddag!

ja idag är jag hemma från jobbet eftersom igår åkte vi in för att undersöka min fot eftersom jag hade så ont, så då säger läkaren att jag har fått en infektion via ett skoskav så därför gör de så ont att bara röra foten och kan dessutom inte gå. Ska käka antibiotika i 10 dagar och jobba så fort jag känner att jag kan röra mig som vanligt. Så förhoppningsvis kommer jag till jobbet på fredag. Det är inte så att jag vill jobba eller jo lite men mer för att man känner att jag får dåligt samvete när jag är hemma, men nu kan jag faktiskt inte röra mig så då får jag väl vara hemma. :/ Men sen har jag också en underbar mamma som tar hand om mig nu när jag har väldigt ont och även en pappa som hjälper till. :) Önskar även att min älskling vore här hos mig så jag kunde få en puss lite då & då hihi (A) 

Sen är jag även inne på cdon och funderar på att köpa Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden &
Luftslottet som sprängdes - jag älskar dem filmerna så dem ska komma in i samlingen funderar jag. Sen nu när jag har alla boxarna av L word så undrar jag vad de finns för serie jag kan följa nu, någon som har några förslag? =)

It doesn't matter if you love her,
Or capital S-H-E
Just put your paws up
Cause you were born this way, baby

Glöm aldrig vem Du är! Glöm inte att du är betydelsefull just för vem Du är! Alla är värda att bli älskade oavsett vilken läggning man har, religion, språk!

Pusspuss! ♥


Finaaal!

Sitter och tittar på Big Brother finalen, shit tänk att de redan är slut - oavsett om jag inte hann se hela från början men det har varit en rolig säsong. Men såklart var de ju det bästa när Jessica Lindgren var med, hon var den skönaste bb vinnaren och helt klart en värdig vinnare! Menmen nog pratat om detta..

Vi har ju min älskling Helena som sitter ute i köket och pluggar satan av sig och jag tycker att hon är så himla duktig. Helena jag tror på dig! Jag vet att du kan detta, håll bara i nu i det sista så vet jag att du klarar av detta. Förstår att det är himla tufft nu i det sista men också att du verkligen kommer till mig trots att du har tusen saker att göra så det uppskattar jag något otroligt mycket. Jag vet att du ser det i mina ögon, allt detta jag har skrivit här men jag vet att du vill höra detta. Så de ska jag absolut säga innan du läser detta, hihi! 

Gud, asså mitt huvve! Jag pallar inte mer! Jag hatar migrän, känns som att jag ska spy och dessutom så känner jag mig så otroligt dålig i kroppen. Känner mig sjuk eller så är det bara visdomständerna som spökar. Tycker faktiskt att dem borde växa ut nu och att de absolut inte ska göras ont.

Nu delar jag med mig en låt som jag äntligen har hittat, låten är med i Vingar av glas och jag verkligen älskar den!


Vaya con dios - Don´t Break My Heart!

:(

jadu ibland är livet inte alltid så roligt. just nu känns det bara blä. Fick en liten tillsägelse av mamma att inte visa min läggning alltför öppet med tanke på att " vissa " kan se, dem som inte ska se eller ska veta vem jag egentligen är. Blir så himla sur och ledsen att jag bara inte kan vara mig själv. Jag är homosexuell och kommer alltid att vara de. Jag är faktiskt stolt över den jag är och över min fina flickvän som betyder så himla mycket för mig. Men visst jag fattar att jag ändå måste ha en viss respekt för dem med tanke på att min släkt i chile inte precis förstår att man faktiskt kan gilla någon ut av samma kön. De är som sagt en kulturkrock men oavsett så kommer jag alltid att stå för den jag är!
Goodbye!

”RSS