Leggins, tunika, tygskor, brillor och GLASS! :D

Det pågår renovering här på bloggen just nu och det är min lilla byggarbetare Heléna som fixar :) Jag är inte så bra på just den här biten men på massa andra saker hihi.

Jag och Bebe snackade i luren för ett tag sen och vi kom in på ämnet
Sommar och jag kände bara gud vad skönt det skulle vara att bara ta på sig sina brillor och cykla in till stan och sätta sig vid vattnet och käka en glass! Åh guud jag längtar!


hihi vilken underbar bild!


Josse, jag och Lica en sommar när vi spelade lite Kubb :)


Nu säger jag Godnatt
Pusspuss 

En dag på "jobbet" :)


jag efter en arbetsdag i mina receptionskläder! :)


ja gud vad roligt man kan ha ;)


En väldigt sliten Erika efter en hel dag i klackar! Puuh ja måste lära mig att gå i såna förbaskade skor ^^

När man känner att glädjen i kroppen bara ökar så kan Ingen få ner en på jorden igen! :)

Mitt engagemang ökar och brinner mer när jag hittar roliga och intressanta jobb när det gäller arbetssökandet och jag ska fasen få mig ett jobb och dessutom flytta till Karlstad!!! wooohoo! :D Bra ERIKA - positiv inställning!!! :D 

Ibland tappar jag kämpeglöden men så fort jag ser ditt leende, hör din röst eller bara ditt skratt så tänker jag Nej Ge Inte Upp! Ibland kommer jag i en svacka och har svårt att ställa mig upp igen men jag SKA ha ett arbete i Karlstad så småningom! 
Hihihi :) Pusspuss!

jag hatar att jag har så fel ibland!

Jag trodde aldrig att just Du skulle glömma bort mig. Jag visste att jag alltid hade dig där oavsett tid på dygnet och jag har alltid känt ett starkt förtroende för dig. Du var en av dem första jag öppnade mig till på riktigt och jag kände ändå ett starkt vänskapsband mellan oss även om vi hade våra bråk men nu känner jag inte likadant.

Hurra hurra hurra!

Det är ingen vanlig dag, det är ingen vanlig dag för det är Erikas födelsedag HURRA HURRA HURRA!


detta fick jag: tvål, rakhyvel/gel, ljuslyktor, vattenkokare, elvisp, smycketräd, öronhängen, skålar, grytvantar, linnen, tjocktröja, choklad och massa KÄRLEK!

Dags att slänga sig framför tvn och titta på lite Sex and the City med Heléna och Karlene!

The most importent for me is that I´m myself!

Igår var det lite fest för att fira mig & aG och det blev lite lekar för att få det rätta party humöret! :D Det var en toppen kväll med min bästa flickvän och mina underbara vänner! ♥ 

Här kommer det lite bilder från gårdagen :)  


Johnny, Lica & Phille :) Lite suddigt, sorry hihi! 


Sångerskan Lica ^^


Phille & Jag :)


I bakgrunden: Wattana & Johnny, främre raden: Lica &Phille :)


Me and my girlfriend ♥ You travel all the way for me, just for me! 

Nu blev det lite uppdatering om festen igår och nu blir det lite mys med Heléna och så blir de lite sex and the city tema :) Även så var det lite födelsedagsfirande för mig & Nenni. Så det blev tacos till mat och riktigt fina presenter. En lyckad födelsedag tycker jag allt! 

Pusspuss! 



en väldigt lärorik dag :)

Hallådär! :)

idag har det varit en händelserik dag och jag har lärt mig massor på praktiken. Riktigt kul men det känns i bena hihi. Efter praktiken gick jag till ams och även giraffen - köpte mig ett par nya skor!

 

Dessa blev det och jag älskade dem :)

En liten snabb uppdatering men nu måste jag springa till bussen för att möta upp aG :)

Pusspuss!


Sopapilla que rico! :)

lite bak med mamma efter praktiken och det blev dessa goda bakverk: 


Piroger med bara ost i!


Sopapilla - en chilensk "kaka" . Mer som deg och sen bara steker man de i olja.

Praktiken idag var rolig och lärorik, lärde mig mycket . Redan imon så ska jag vara frukostvärdinna och sen nästa vecka ska jag testa på att stå i Receptionen :). imon ska jag även köpa nya skor och träffa aG :) så blir det några skor, ser ni det här på tha blogg! :D 

Men nu blir de sängen och så ska jag sussa så gott hihi .

Pusspuss! 

Se omgivningen med andra ögon ..

I den värld jag lever i är allt frid & fröjd - oftast. Men jag blir så ledsen, arg och helt förstummad när jag tänker att andra har det så mycket sämre än oss som andå klassas som lever ett bra liv. Jag önskar att all de onda från jorden ska försvinna, att människor ska sluta plåga andra. 

När jag läser nyheterna kan jag aldrig riktigt förstå hur en liten flicka känner sig när hon blir omhändertagen av socialen för att hennes mamma är alkoholist. Jag kan inte riktigt förstå den känsla att när ens mamma blir klassad som dålig förälder av en myndighet när ändå barnet bara ser att Det är min Mamma och hon kommer alltid vara min mamma oavsett.

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med den här texten men jag känner mig så himla tankspridd. Jag kände att jag ändå ville skriva något betydelsefullt - åtminstone för mig själv. 





En liten pingla fyller snart år! :)

Japp då var det söndag idag och det känns! Men det är också skönt faktiskt :) Idag hoppas vi på att träffa aG för att planera vår födelsedagsfest och de ska bli såå roligt! Är fruktansvärd taggad redan NU! Man fyller ju 21 bara en gång! 


Me and aG! :)

Imon börjar även jag praktisera på Stadshotellet så jag är väldigt spänd på vad jag kan få göra :) Så får jag se om hotellbranschen är något för mig och de ska jag nog klura ut på två veckors tid hihi .. 

Snart är de ju faktiskt också Qx GayGalan så det ska bli kul att se vem som blir årets homo etc! Något som också är riktigt trist är att jag missar Takida som spelar i Karlstad nu på fredag :( åååhh jag som hade så velat se dem men de kommer väl fler ggr jag kan få tillfälle till de :) 

Pusspuss! 

En toppen kväll :)

Helgen än så länge har bestått av skratt, mysigheter & skvaller med LICKEN och det har varit helt underbart att leka med min lilla flicka! ♥ 

Nu väntar jag på att få slänga mig i sängen efter att ha pratat en stund men min bebe! 

Pusspuss! 

Det vackraste jag har ♥

Varje månad, längtar jag till den 19 eftersom jag ser hur mycket starkare Vår kärlek blir för varje minut som går! Att få dig le, att få dina ögon glittra eller att bara få höra dig säga Jag Älskar Dig Erika får mitt hjärta att smälta och det räcker för mig. Du kommer föralltid finnas i mitt hjärta! För varje gång känns det bara rätt att säga Jag ser en framtid mellan oss!


Pusspuss! 

Snart 21 snart! =)

Lite födelsedagsfirande för min kära syster Nenni som fyller 27 år på Lördag och dessutom blir det merfödelsedagsfirande för oss båda nästa helg!


Nenni, Bella & Mamma som spelar memori efter maten!



Tååårta! God var den också!

Roligt att ha en familjemiddag, det är inte varje dag de händer då alla är samlade. haha Not - minst en gång i veckan hahaha! 

Pusspuss! 

hihihihi ^^



Nennis mage och snart är lilla barnet på väg! Redan i mars och det är inte långt kvar! Wooho - ny lekkamrat! 



hej hopp!

Tjiingeling!

Här sitter jag efter ett härligt besök på simhallen med min kompis. Roligt att bara komma ut lite och även träna! Där efter blev de lite käk på cafét! 


Lite snacks :) 

Snart ska jag även se på programmet Den hemliga Miljonären - det verkar intressant och roligt! 

En liten grej som jag oftast tänker på "hur personlig ska man egentligen vara i ett yrke?" Man gör ju endast sitt jobb eller ska man pladdra på som aldrig förr och lita på alla sina medarbetare? Ja berätta för mig : Vad tycker ni?! :)

L word time! =)

Allt med en liten snäll gest kan göra så mycket! =)

Yes äntligen har jag köpt mig ett soffbord på blocket! Jag kände att börja lite tidigare med att köpa möbler för då har jag kommit en bra bit när jag väl flyttar! :D För en hundring så är det inte dåligt! dessutom nermonterat - ett plus!

Som sagt bestiken, kastruller, potatisskalare, grytor och lite smått är redan köpt och snart fyller jag år så jag bara hoppas på att jag får mer inredningsprylar! :D Som sagt jag vill flytta Nu men jaa jag får väl vänta tills rätt tillfälle kommer

jag ler för oss, jag ler för vår framtid & jag ler för att vi kommer lyckas i min framtida stad! Idag är jag den lyckligaste på denna jord för jag har en underbar familj, helt otroliga och mina helt otroliga bästaste vänner! JAG ÄLSKAR ER!

Pusspuss!





Godmorgon allihopa - har ni sovit gott inatt? :)

hihi tyckte att rubriken passade in. När jag vaknade ville jag inte alls gå upp men satte mig vid frukostbordet med familjen och sen tänkte nää nu går jag och lägger mig. Men här sitter jag & känner mig super pigg! Ovanligt haha!

idag blir de en runda med Lica och sen får jag se vad denna dag erbjuder! :)  nu sitter jag & snokar på facebook - vilket liv haha! :) Ska väl börja röra på mig, snaart! :) 

Pusspuss!

jag älskar att känna känslan Yes jag lyckades!

nu har jag varit duktig! äntligen har jag försökt att förändra bloggen lite på egenhand och inte låta Heléna göra allt ;) Det tror jag hon blir glad för hihi :) Så nu efter alla ansträngningar har jag en rejäl huvudvärk och det ska bli så skönt att slänga sig i sängen och bara glo på film! 

Förresten hade ett ganska roligt samtal idag med en vän om fördomar mot föräldrarskap! Vi hade väldigt lika fördomar om hur " man ska ta hand om ett barn." Jag tänker väldigt mycket på att man ska lära barnet gränser redan från tidig ålder, man ska vara bestämd & alla runt om en ska ha samma åsikter om vad man tillåter & inte men även så handlar det om att uppfostra ett barn vad som är rätt & fel! Jag ska inte gå in debatten om vad som är rätt & fel för då tappar jag totalt fokus från detta ämne hehe. 

Jag vet att jag har dessa fördomar med tanke på att min syster har en liten dotter på 2år och jag kommer med mina synpunkter om hur hon ska uppfostra sitt barn! Och jag vet att hela omgivningen gör det jämt för att jag tror att (ungdomar främst, de som inte har barn) har en förutfattad menning redan innan hur det är att ha barn. 

Man tänker att mitt barn ska lyssna på mig & min partner men om inte lille Oscar gör de då? Jag tror att som förälder så vänds hela ens värld upp & ner och jag känner för min egen del vilken stor ansträngning min syster verkligen har genom att lära ett barn om hela livet.

Ibland kan ens människas fördomar vara så otroligt starka att jag är rädd för att ibland kan det bryta ner individ totalt! 
Pusspuss!

en solig dag, varför inte 27 grader istället för såhär kallt?!

började dagen med en bra frukost och sen satte jag mig & skrev mitt slutgiltliga prov på denna spanska kursen! Har dock inte tänkt om jag ska börja nästa nivå ut av spanska - de får jag tänka på! :)

Nu blir det lite storhandling med päronen, kära systerN & sist men inte minst BELLA! nu blev de lite bråttom, dags att bege sig!

Pusspuss!

vad ska falskhet vara bra för?

jag drömmer mig ofta bort, bort från allting - från verkligheten. Drömmer om hur jag vill att mitt liv ska se ut och där jag har ett jobb jag älskar, egen lägenhet i Karlstad och lagkapten i basket! Jag vet att det inte är omöjligt och jag ska klara det! Jag ska såå söka jobb hela tiden om det är de krävs! Jag ger inte upp såhär lätt!
Jag kan och jag vill!

Idag känner jag mig peppad för att typ hoppa BUNGYJUMP men sen när jag har fattat tanken så är det
HELL NO! hihi jaa jag är lite höjdrädd! :D 

Nu bjuder jag på en liten låt som jag först gillade men sen jag bara tyckte var lite rörig. Vad menar hon egentligen? Lyssna här!


Jaaa, gammal jag vet! 

Pusspuss! 

den väg jag vandrar idag var inte den väg jag vandrade igår!





Jag tror att jag äntligen vet nu vad jag vill Bli i framtiden!! Jag vill syssla med inredning av något slag! Alltid tyckt om att inreda och jag vet redan hur min lägenhet är inredad, (i fantasin då). Imon ska jag titta efter utbildningar och vad som krävs! Hoppas att jag hittar något intressant! 



det snöar ute wooho! :D

Hejsan svejsan! :D

här sitter jag efter ett hårt "pass" med plugg. Rena rama katastrofen när de är sista veckan av kursen. För er som inte har förstått så läser jag spanska på distans för att få meritpoäng till högskolan. har ju dock inte ens bestämt mig vad jag vill plugga, men just nu luter de åt en inredningskurs. Ska se vad de finns att erbjuda!

Imon fyller min daddy år! Det blir att fira med paket & tårta :) btw blev så glad att pappa älskade plånboken som jag gav honom i julklapp!

Just nu fick jag en liten tanke på vad som hände idag vid lunchtid - jag stod & och väntade på bussen och det var en gammal dam som började prata med mig. Vi skrattade och hade de riktigt trevligt. Min undran är då - är det så att äldre pratar mer spontant än ungdomar med människor man inte känner?  

Jag tror att de kan vara så i vissa fall men absolut inte alla. Men när jag tänker efter så har det nog inte med någon ålder utan de är väl mer att skapa kontakter hihi. 

Nu kryper jag Ner! Pusspuss!

Cha cha bloggen :)

Idag har det verkligen varit en seg dag: bebe & jag vaknade väldigt sedan dess har vi flummat, pluggat och sökt lite jobb.

Imon hoppas vi på lite mer aktiviteter - det blir plugg för bebes skull på universitet, kyrkogården & kanske träffa Lovisa :)

Jag har bestämt mig för att stanna lite längre här i Karlstad för att söka jobb och självklart spendera mer tid med min flickiiis ..

Nu blir de lite "kvällsmat" som består av pizza ... Pusspådig!! :)


New Years Eve!!!

Heeej 😌

Igår var det en väldig bra dag med tanke på tre rätters middag hos Lovisa, tipspromenad och musikquiz men även att få vara främst med Heléna och alla dem andra roliga filurer 😝

Önskan slog in och jag och Heléna hade världens underbaraste kyss på tolvslaget och jag smälte som bara den!!!

Men sen framåt två tiden så hände det en tragisk olycka, det var en ung tjej som omkom i en bussolycka precis utanför vardagsrumsfönstret . Man såg en massa poliser och några i sällskapet var väldigt chockade 😨

Rest in Peace unga flicka!!!!!!

Nu blir det sova gött i bebes famn och vi hörs på återseende! Pusspuss! ❤


”RSS