mypp mypp myppen!!

tjeniis! som vanligt så nattbloggar jag haha, de är typ då jag har tid - nämen så illa är de inte haha! jag tänkte dela med mig av en bild på lilla heleniii så här har ni den :)


Myppen haha! ♥



Muums!

bilderna från kvällen idag här ni här! :)


Berga - handlat massa gott

Liiica! :)

Jag - hemma hos lickiz

Onepiece äger! :D 

Snart klara :D 

Dags & börja äta! :D 

mowgli! :D :D :D 

Godnatt! ♥

film mys

ännu en dag hos angelica som var super kul. Vi hade lite fredags mys och tittade på olika filmer. Det blev Bridesmaids och natt på museet .. Förlåt bebe att jag tittade på Briedmaids utan dig :P men vi kan gärna se den igen! :D nu blir de att krypa in under täcket och drömma härliga drömmar så jag säger Godnatt nu! :)

förresten önska mig lycka till imon : Jag ska på ett möte med min nya kund som jag ska vara kontaktperson för! Woho, :) men är himla nervös :P Aja godnatt! :)

jag orkar inte med någon rubrik idag!

sitter här & söker jobb & bara väntar på svar. vet att jag ska hålla humöret uppe men åååhh kan inte bara någon ge mig ett jobb sådär bara?!!! åh huvudvärk också - fyfan vilken underbar dag! NOT!!!!

karate kid!

nu har jag sett alla karate kid filmerna med min bror för att friska upp lite minnen sen sin barndom. jag måste bara säga gud vad jag älskar han Mr Miyagi! Han är så goo hihi.. Alltid trevligt att titta på film med brossan, fast dock har vi inte alltid samma smak på filmerna men dem där gillar vi .. :)

idag har jag & mamma bakat Calzone rotos, på svenska - okej den riktiga översättningen: Söndriga trosor. Men annars heter dem Klenätter.. Sen blev de middag här hemma & lite mys. Sen bortåt mot Lica och sen hem igen för att titta på film med brossan. full rulle hela dagen. 

Jag har fått lite nya ideér om att kanske söka till Försökringskassan eller tingsrätten för att egentligen så kräver dem bara en gymnasial utbildning & det har ju jag. Dessutom vet jag inte om jag direkt vill jobba på Kls utan har mer bara kännt de som ett tvång för att ha något jobb. Men ska ringa till Kls imon & testa en gång till & under tiden så ska jag fortsätta söka på andra håll! :) Önska mig lycka till! ;)

jag vet att jag lovade er bloggläsare att jag skulle lägga ut bilder här på bloggen från i fredags men skyll på licken som aldrig lägger ut dem. Men dock har jag förståelse, det har hänt min bästa kompis något riktigt jobbigt, så nu gäller det att bara stötta & inte tjata om några bilder. Men som sagt så fort jag får dem - hittar ni dem här! :) Så länge får ni nöja er med en bild på Calzone rotos!


varje gång du säger att du älskar mig så stannar min värld. jag tänker på dina underbara ögon, ditt härliga leende som alltid får mig att falla eller dina sexiga läppar som jag inte kan få nog, aldrig! Heléna det är Du som gör så att mitt hjärta stannar till genom att bara titta på mig. Jag älskar dig! ♥


You Are My Sunshine
My only sunshine. 
You make me happy 
When skies are grey. 
You'll never know, dear, 
How much I love you. 
Please don't take my sunshine away ♥

toppenkväll med angelica&c:o!

Igår var det utgång på Harry´s & det var svin kul! Förfesten var hos Johnny och det var lite segt i början men sen började fler folk komma så då blev det roligare där med. Sen tvingade jag en kille sitta på mina fötter för dem var iskalla och det gjorde han. så snällt av Nicklas (hette han så?:P) Det togs lite bilder och sådär men dem har angelica inte lagt ut än så när hon gör de så då får ni se! 

nej nu orkar jag inte skriva mer, fortfarande lite bakis haha. Så jävla jobbigt att jag får sån hemsk bakfylla. Kan ju dock bero på att jag alltid har förmågan att blanda. Jag tänker inte alltid så långt på utekvällar, hemskt nog haha. 

Pusspuss! ♥

när ord säger allting

hittade ett super bra citat som jag bara måste sno från hemsidan http://5flator.blogspot.com/ ur en novell som Skorpan har skrivit. 

Föräldrarna är ofta de sista som får veta, just för att de är så viktiga. Barnen är rädda att föräldrarna inte ska förstå och stöta bort dem. m.m.

jag tycker att detta är så rätt, det är alltid mycket att svårare att komma ut för sina föräldrar än för själva kompisar, syskon m.m. Jag kommer ihåg den gången jag skulle komma ut för min pappa. Jag grät, första gången jag på riktigt gråtit inför honom. Han hade det väldigt svårt att förstå & acceptera att jag faktiskt gillar tjejer och inte killar. Men tänk er lixom så lång tid som man själv måste acceptera att man är homosexuell lika lång tid eller nästan mer tar de för alla runt omkring en, det glömmer man oftast bort. Det gjorde iaf jag, men sen hade jag många som stöttade mig & som redan hade bearbetat den fasen. 

Hur svårt var det inte att titta in i speglen och säga högt för sig själv: Jag är Homosexuell! Det var det svåraste för mig någonsin och bara genom att man skulle placera in sig själv i ett speciellt fack var ju ännu mer skrämmande. Allas blickar, allas tyckande & allas fördomar! 

jag kom ju faktiskt ut som bisexuell eftersom kände ja men det skulle inte chockera alla på en gång. Men nu är jag säker och jag vet min läggning till 100 %! :) Jag kunde tycka att det bara var jobbigt att byta om inför tjejer eftersom det kändes som att det stod flata i pannan på mig. När jag kom ut så var min fråga direkt till nära & kära ifall dem visste om de, alla svarade Ja! ingen som blev speciellt förvånad men ändå chockade tror jag. 

Nej dags för sängen och nu ska jag drömma om att jag är på ett lyx spa med helena! :D Godnatt!

sjukliing

tog hand om lilla bella idag som var sjuk, karlene var tvungen att gå till skolan & eftersom jag inte har något bättre för mig så sa jag att det var lugnt. Lixom jag har inget emot att titta på Snövit & dem sju små dvärgarna :D Sen blev det tandläkaren och jag säger det igen - Dem rånar mig! Jag behöver ju en bettskena om nätterna och då måste jag betala 3500 kr, det är ju rena rama skandalen. fyfan! Men det positiva med det är att den håller i minst 10 år eller vad hon sa hehe.. 


En gammal bild, men hon ser likadan ut haha! Nej ska vara snäll - så söt :):)

Sjukt sugen på att se på någon film, vet inte vilken bara. Nån som har några förslag? :) 


jag önskar du vore här

Här får ni bilderna från resan! =)


B1+B2=KÄRLEK ♥

Nordstan!

Hotellrummet hihi

En liten glader!

Utsikten från rummet
Bebe var inte ego genom att inte ta några bilder på henne själv, men här fick vi med henne :)

Mohahah den bjuder jag på! ;)


Idag blev det att träffa angelica på stan för att vi skulle luncha, så det blev på den vanliga restaurangen 4Kök & där pratade vi om helgen, lite skvaller & ja tjejsnack haha. Det verkar bli utgång till helgen, med lilla lica & c&o . Fast det märker vi om plånboken tillåter det efter ett härligt besök hos Tandläkaren. :( Dem rånar mig fan haha! Har ju äntligen tagit tag i att jag kanske behöver en bettskena om kvällarna för jag har sån fruktansvärd huvudvärk på morgornarna, så de blir att tänka på hälsan för en gång skull :) 

du är den enda för mig. ♥


hemma från götlaborg :(

En riktigt underbar stad, jag älskade staden & jag är så super glad att jag var där med min bebe!! Jag kom hem för en stund sen & snälla rara peter möte mig vid stationen & så hade vi lite snack om helgen, det var minsann roligt.. 
Men nu ska jag berätta om min helg i göteborg, in i minsta detalj! 

03:50 vaknade jag av att klockan ringde och det var dags att stiga upp för att fixa sig, jag fixade matsäck & mina prylar & gick ut för att peter skulle köra mig station, det går nämligen inga bussar klockan halv 5 på morgonen (då alla dem normala människorna sover) så jag fick be snällt & fråga min kompis ifall han kunde köra mig stationen, det kunde han så gärna. Det blev lite oroat där, då han inte kom upp ur sängen men till slut så gick han äntligen upp. 

Väl framme på station så blev det lite puff puff & sen för att säga hejdå & sedan sätta sig på tåget som tog mig till Göteborg. Resan gick snabbt men ändå sakta. Somnade efter ett tag & det var så skönt att det var så stilla på tåget & man bara kunde slappna av, solen gick upp & man blev genast lite piggare. Sekunderna gick & jag skulle äntligen få träffa Min Heléna som stod & väntade på mig på perrongen, vi möttes & det var den underbarasta stunden att bara få se min flickvän stå där & bara le som bara hon kan göra, det leendet som jag faller för direkt. 

Vi virrade runt i göteborg, jag tog fram vägbeskrivningarna till hotellet & hon google maps, men det tycktes dock inte fungera så det fick bli taxi, vi märkte då att det inte alls var långt, åkte förbi Ullevi & såg staden. Väl framme på hotellet så slängde vi oss i sängen och frächade upp oss lite & sedan drog vi på stan för att se lite mer, där gick vi och gick vi & vi så åt lite mat & njöt i höstsolen. Det blev kväll & nu var det som vi verkligen väntade på - En Utekväll på Gretas . Kvällen var kanon bra, vi dansade & vi hade så roligt bara Du & Jag - & jaaaa, jag såg två bögar kyssas & massa lesbiskar! Eftersom det var min första gång på en gayklubb så var det sååå lyckat! 

Snacka om att jag var bakis dagen efter då klockan ringde klockan 8 eftersom frukosten var serverad, svårt att gå upp när man kanske släckte lampan vid ungefär halv 5 - 5 på morgonen, men vi gick upp - duktiga som vi är & åt, åt och åt. Sen så smet vi till sängen igen, dock vaknade vi vid två så vi missade en rejäl stor del av dagen men vi gick ut & åt lite lunch och sen på kvällen tänkte vi äta på en mysig restaurang, men den restaurangen som vi ville käka på (Jensen's Bøfhus - som har den godaste råstekta potatisen i världen) & så var det fullbokat hela kvällen. Vi suckade djupt & funderade på andra förslag, som en annan restaurang, bio eller biljard. Det blev inget av de eftersom min bebe var tvungen tyvärr att sätta sig & plugga - för som sagt Hon är en duktig flicka ;)

Vi tog oss ut på göteborgs gator iaf på lördagsnatten & käkade lite mat och sen myste vi framför tv på hotellrummet och la oss rätt så sent, men lika pigga & glada var vi när klockan ringde nästa morgon. Dags för frukost, packa, & göra sig iordning för lite shopping. Hittade ett par sjukt snygga skor men var lite missnöjd att dem hade en sån hård sula - så de fick bli att tänka till en extra gång. Det blev inga skor tyvärr så får leta efter några andra snygga höstskor hihi. 

Vi spenderade lite tid med varandra dem sista timmarna i göteborg med att fika & äntligen äta råstekt potatis på Jensen's Bøfhus - så som vi längtade eller iaf jag haha. När det väl var dags att vinka av Heléna så kom tårarna & jag bara ville stanna tiden, stanna tåget & bara hoppa på själv. Det värsta är verkligen att säga hejdå till den man älskar, när man bara vill va med den person - varje dag, varje sekund. Men vi säger inte hejdå utan vi säger Vi Ses Snart!

Oj gud vad mycket text det blev nu, ojda :$ Bilderna från resan kommer upp imon, då älsklingen har lagt upp dem. Det blev inte så många foton för vi är verkligen sämst på att ta kort - men några tog vi & dem ska ni få se mina Bloggläsare :) Nej nu dags för sängen, har ju sån fruktansvärd skrivkramp hahaha. Hoppas ni njuter av min underbara helg & inte tröttnar alls för mycket på mig ;) 

Godnatt! ♥

bara rullar fram!

tjenis, nu närmer det sig vår resa. Nu åker vi imon - fyfasen vad roligt! Har fixat chauffören Peter som kör mig till stationen så jätte tidigt så det tackar vi så hemskt mycket för :) Nu har jag packat allting & snart ska jag krypa i sängs. ska gå upp redan 04:50 & så hämtar peter upp mig vid halv 5 och sen sitter jag på tåget som rullar iväg mott göteborg! Woohoo! Har längtat sönder mig hihi, trots att de blev en liten spontan resa den här gången också hehe.. :P 

Nej nu ska jag sluta babbla, hoppas ni alla här hemma har en toppen helg för det ska jag ha & alla ni andra med! Puss&kram :):)

godmorgon hihi

nu har jag legat vaken här ett tag. vaknade första gången vid halv 7 pga ett sms av licken och sen somnade ja om men svarade lite då & då när jag vaknade haha. Sen så ringde babe och väckte mig vid halv 10 & så pratade vi lite. Sen var hon tvungen att smita till skolan & jag startade datorn för att boka biljetterna till Göteborg! Så nu är det klart, idag ska jag packa lite & göra massa till imon .. Lica ville träffas & luncha på stan men vet inte riktigt om jag orkar, så får se. Annars blir det bara att fixa & ta de lugnt tills imon. :)

Vi hörs senare! Pusspuss!

Dayviews

var inne lite på bdb som det hette förr men tydligen nu så har dem bytt namn .. :P Tittade på massa gamla bilder och hittade en söt bild på lilla mig som sover! ;) Det verkar dock inte att jag kan lägga upp den så ni får en länk haha :P http://dayviews.com/vovvan/393094575/

en text som jag även snor av lilla madde för det är kul att göra sådant här haha!

Vad heter ni? - Erika & Heléna
Hur träffades ni? - Genom internet :)
Hur länge har ni varit tillsammans? - snart ett halvår! ♥
Är ni förlovade? - nix
Bor ni ihop? - nej inte än ;)
Har ni barn? - nix - tack & lov hahaha!
Har båda körkort? - Helena kör som en prinsessa medans jag snällt tittar på! 
Kommer du ihåg er första kyss? - ja! Den 7 october 2010 hihi! 
Vem är äldst? - Heleniis , fast ett halvår bara! 
Vilka stjärntecken är ni? - Vattunman & kräftan! 
Vem fyller först på året? - jag ffs!
Vem är längst? - Jag är nog längst haha
Vem sjunger bäst? - Självklart Helena - värsta sångrösten :D
Håller ni i handen på stan? - Ja :)
Var nån av er oskuld när ni träffades? - jaa. när man räknar med att vara med en tjej första gången hehe.
Kände ni varann innan ni blev tillsammans? -nej, tror vi ändå inte skulle kunna vara vänner isf hade jag blivit kär i min kompis :)
Vad har ni gemensamt? - Vi delar oftast samma värderingar, lika barnsliga & att vi älskar varandra!
Blev du kär i första ögonkastet? - ja - hon tog mitt hjärta med storm ♥
Har ni någon speciell låt?
Har ni några "fri kort"? - nej!
Har ni stora framtidsplaner? - Ja, att nån av oss flyttar nämre. 
Har ni gråtit i varandras armar? - De e mest jag som gråter, liten känslig flicka är jag hihi.
Har ni varit utomlands tillammans? - nej, men gud vad vi vill de!
Vem lagar bäst mat? - JAG :D
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? - film, basket, bakar, masserar varandra m.m! =)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? - självklart, skulle inte kunna låta bli ;)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? - ja, vi bor fortfarande vääldigt långt bort ifrån varandra :(
Brukar ni bråka? - Ja de händer ibland...
Ringer eller SMS:ar ni mest? - Mest att vi ringer, vill ju höra min babes underbara röst :)
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? - hennes ögon, hennes läppar, hennes rumpa, hennes navel hihi!
Brukar nån av er prata i sömnen? - haha de e nog mest jag som gör det ;)

Ta aldrig någon förgivet

Ha alla dina vänner nära hjärtat,

för du kanske vaknar en dag och upptäcker att du har förlorat en diamant

när du var för upptagen att samla på stenar.

Det är bättre att ha få diamanter än många stenar





lilla jag är en sjukling

inte en bra dag för mig - jag har blivit sjuk! Ligger & snorar och mår allmänt dåligt. Hade ju faktiskt planer med madde om en härlig kväll på KM men det blir det visst inte :( Känner att jag åtminstone måste bli frisk tills på fredag, så att jag kan njuta den underbara helgen i gbg. Jag bara ber till gud att jag mår bättre, så därför blir det att ligga i sängen hela dagen istället.. 

Igår hade jag ett möte på Soc angående om kontaktperson och det gick faktiskt jätte bra. Jag tror att detta kommer vara något riktigt kul men även så får jag lite erfarenheter gällande olika människor. Sedan så skulle jag träffa madde men hon hade lite saker hon skulle fixa först så då passade jag på att gå till af och skriva in mig igen. Är fortfarande arbetssökande så det bara rycker om det. Sen när madde äntligen kom till stan så käkade vi lite på Café corner och pratade om allt möjligt, men även lite shopping blev de. Köpte en snygg topp som jag hade tänkt att använda idag men det får bli vid ett annat tillfälle. En toppen dag med Madde på stan! Tacktack ♥ 

Har tittat en än gång på filmen När mörkret faller - en toppen film om jag får säga min åsikt! Den handlar om olika sorters våld i olika familjer men även att de kan inträffa på ens jobb. En gripande film & jag bara älskar den. Den är trots allt gammal men vad gör det om 100 år?! :) 

Nej nu ska jag fortsätta vila och typ titta på tv. Puss&kram! :)

Götlaborg! :D

Tjena tjena! Den här helgen kommer bli en av dem bästa dagarna i mitt liv! Jag och min flickvän ska fira vår sex månaders dag i Götlaborg! Vi ska bo på ett hotell och bara njuta av varandras sällskap. Det blir även att besöka Gretas för första gången i mitt liv & det ska bli så kul. Har ju aldrig haft möjligheten att åka dit förr med tanke på att jag bara har straighta vänner - jag vet att det är sjukt så nu äntligen ska min babe ta mig dit! :) 

Någon som har några förslag vad vi kan hitta på för fler saker i göteborg? Dock är det ju bara över helgen som är riktigt trist, menmen 2 nätter är alltid något! xD Vi hade ju först tänkt att inte ses för att det fanns så många hinder ivägen för oss, men nu kompromissade vi båda så att vi kan få fira Vår dag ihop! ♥



Jag trodde aldrig att jag skulle träffa någon som Du, någon som bara var äkta. Eller en person som hade det finaste leendet någonsin eller bara den underbaraste personligheten. Jag kan rabbla upp hur underbar du är, hur fina ögon du har, hur mycket jag älskar dig men orden räcker inte till utan jag hoppas att Du ser i mina ögon att jag älskar dig! ♥ Men det bästa är nog att du bara älskar mig för den jag är & att vi är säkra på vad vi känner för varandra. Jag ser det i din blick, i din text, känner det i dina kyssar & när du håller om mig när jag sover. Jag älskar dig Heléna ♥

Godnatt!


hett!

www.evasunderklader.se

hittade en perfekt hemsida för oss tjejer men även män där man kan hitta snygga, sexiga underkläder - då man kan piffa ut vardagen lite. Det finns alla olika sorters trosor, för er som gillar spets, string eller tagga you name it! Jag rekommenderar denna sidan till er som vill göra något extra för er partner - de vill jag hihi! ♥


Jag är gay & jag är såå stolt över det!

idag har jag surfat runt och läst massa gay bloggar, alltid kul att läsa & se vad andra skriver. Jag blir bara så trött på att jämt ska det vara något negativt som någon jävla homofob skiver. Varför kan inte ni acceptera vår kärlek också? Vi är vanliga människor & jag är den samma person som när jag var "hetrosexuell" ! Fast det var jag ju aldrig, det vet jag nu & dessutom bara i alla andras ögon. Jag vill verkligen att vi HBT folk ska bli mer accepterade här i världen, fan vi lever på 2000 talet! Skärp er! .
Over and out! ♥

tacokväll!

Då kör vi tacokväll igen fast idag blir det bara jag & lica men lika mysigt är det :) Vi ska sitta & tycka synd om henne för att hon är fortfarande sjuk, den lilla sjuklingen . . Idag har jag städat lite här hemma & lagat lite mat - jag vet jag är en hemmafru ;) men de blir så när alla jobbar förutom JAG! segt att vara arbetslös, klättrar på väggarna som fan! gaaahhh! men man ska ändå glädjas för död är jag inte :D nu babblar jag på som vanligt, funderar på att vara tyst en gång för alla haha! 

Pusspusspuss! <3

BFF - Best friend forever!

hallå! idag spenderade jag min dag med min BFF Angelica! Jag kom dit lite innan två och så började vi snacka allt som vi båda har gått miste om, sen blev det lite möblering men även matlagning. Det blev kött & pommes som var super gott! Toppen kockar båda 2. Sen blev de lite film och så tittade vi även igenom massa gamla bilder. Gud - det var tider de. =) Bilder från turkiet, från gymnasiet ( nån bild från högstadiet hahaha! ) Det var roligt och det var skönt att bara skratta av sig! xD alltid kul med dig min bästis. ♥

en sak som är lite segt är att när jag är hos angelica så känner jag mig jätte trött - som att jag kommer somna direkt. Men sen när jag kommer hem, känner jag mig piff. Så hade faktiskt tänkt att sova nu, men är inte trött. Åh jävlar - kanske borde sova ändå med tanke på vad klockan är.. aja jag får se om jag hittar vägen till sängen eller om jag fastnar här som vanligt .. :P Nu känner jag att jag bara skriver massa strunt haha, det ber jag om ursäkt för men ibland behöver man få skriva av sig ;)

Nu orkar jag inte lägga någon mer tid på att skriva med tanke på att jag inte skriver något vettigt, så jag säger väl godnatt (vet fortfarande inte om jag ska sova än haha) Men det får bli ett godnatt iaf ;)

Puss! ♥

ingen rubrik alls




jag hoppas att ni tyckte om videon, fick ju ingen respons av någon förutom helena då. Tycker det är förbaskat dåligt med kommentarer så tycker att ni borde skriva lite - alla ni som läser! xD
Vad vill ni jag ska skriva extra mycket? gillar ni att det är en homosexuell blogg? Jag ska fundera ut ett tema som jag ska prata extra mycket om, hm vad kan de vara för något intressant ämne?! aja jag ska sova på saken så får ni veta imorgon eller nån annan dag! Jag hoppas ni har tålamod haha! Jag insåg idag att den här bloggen har blivit lite för mycket text så nu bjuder jag även på lite bilder!

Puss!
Vad är vackrare än kärlek? ♥
Friendship never ends! ♥

madde & jag vi är goda vänner fast en mycket olika men en sak har vi gemensamt POLLY! ♥

Dags & sova, Natti natti! ♥

Kärlek

tjenis , det är väldigt bra att lägga ut länken på facebook för det märks verkligen mer & mer att det blir fler läsare, kom upp i 8 st hahha det är världens grej för mig! :D 

Efter att ha tittat lite på fem flator fantiserar så hittade jag den här videon som jag bara måste lägga in, den passade in så mycket på mig .. Den här låten berättar exakt hur jag känner för Helena, Vår kärlek besegrar allt! ♥



Puss!

semester ^^

Tjeena! 

Jag tog mina vingar och flög bort mot Karlstad förra helgen som bara en spontan resa. Allt började att Helenas kompois Lovisa sa " Amen varför kommer hon inte hit? " Jag & Helena pratade i telefon och bara som rolig grej så tittade jag ifall det fanns några biljetter, så det blev att börja packa väskan och springa iväg till bussen för att hinna med tåget. Det var ett rent mirakel att jag hann med tåget, sprang som en galning för att jag skulle komma till min babe.. Som sagt resan tar ju 6 timmar och jag sätter mig gärna på ett tåg för att träffa min underbara älskling . Det är värd att väntan bara för att krama om dig och bara känna din värme ifrån dig ..

Sen i Karlstad så gjorde vi lite roliga saker, det blev bowling, biljard, tacokväll, romantisk middag på alfie´s, tvätttid, städdag, mysiga kvällar med helenii & det bästa av allt då jag hade köpt tio röda rosor till min underbaring! Bara att se ditt leende får mig att smälta, jag älskar dig Helena! ♥

Just nu sitter jag här i mitt rum i kalmar och har en sån fruktansvärd huvudvärk. Idag blir det att bara mysa lite framför tv men något gott kanske. Får se om jag pallar dra affären.. Hade ju faktiskt velat träffa angelica med idag, men hon mår inte så bra så det kanske är bättre att hon får vila lite och jag med.. =)

Har inte haft internet på mer än en vecka så nu måste jag ta igen all den tiden och sitta här i flera timmar och några dygn.. haha nej gud så allvarligt är det. Kanske sitter här i nån timme och bara slappar sen .. Nu får det räcka för idag men vi hörs ju igen!

Puss&kram! ♥

”RSS