Är man faktiskt medveten hur bra man har det i livet eller känns det bara egoistiskt att säga så?!

tjenis! 

idag har jag äntligen fått min efterlängtade bok! dock kommer jag inte orka läsa den nu för jag är vääldigt trött. Jag känner bara att jag har det väldigt bra, jag har en underbar familj, underbar flickvän & underbara vänner och faktiskt något att göra om dagarna! Jag känner mig väldigt sstolt över mig själv och det är något man ska känna varje dag! 

Hade ett väldigt bra samtal idag med en person. Fick mig att öppna ögonen att genom att bara vara mig själv så är jag ändå en stark förebild. Jag inser att jag gjorde ett enormt bra kliv att välja rätt väg på gymnasiet. Jag fastnade inte i min gamla krets utan jag förändrade mitt liv och skolgång till något bra. Det är inte varje dag jag känner en sån stolthet. Jag tog faktiskt tag i mitt liv och är så tacksam! Det finns trots allt någon där uppe som tycker om en. 

Nej nu ska jag inte vara så djup utan slagga snart. Ta hand om er & tänk er för - för alla handlingar ger konsekvenser! Puss&Kram!


Det handlar om att ge & ta - vilket enkelt budskap egentligen!

Tjenis! :)

Idag var det en ny fritidsgård som jag var på och jag hade de faktiskt ganska trevligt. Jag bjöd mer på mig själv och kände att jag faktiskt fick något tillbaka. Det kändes skönt och dels så har jag mer kommit in i rutinen och känner mig mer säker på det annorlunda området. :) 

Såg på bio med min kompis och det blev Shoo bree den här gången! Dels har jag läst boken och själva filmen var helt okej. Lite långtråkig vissa ggr men ändå en starkt budskap. Jag kan faktiskt relatera till den filmen och förstå hur det är att ha kriminalitet bland sina anhöriga. Stark film, hade hoppats på bättre handling men förövrigt en välgjord film! Den får en fyra! 

Nu ska jag strax krypa ner men först Ni så blir det lite telefonprat med Heléna! :) Sussa sött hörni, det ska jag göra! Godnatt! :)

Var det verkligen "en helt vanlig dag idag"?! :D

Tjena!

Jag blev visst lite för tidig idag så jag passade på att gå till stranden och bara titta lite. Det var as härligt men tyvärr hann jag inte gå ända ner eftersom jag behövde röra på mig. Men titta vilka sjukt snygga bilder! 


Fast dock kan det ju bara vara jag som är såå fascinerad ut av naturen ;) 

En as glad grej är också att jag har blivit erbjuden ett sommarjobb på Calmar Stadshotell & ev vår & höst, Jag bara hoppas att jag kommer få det! . :) Men snart kommer jag till er Värmläningar och invaderar VÄRMLAND mohahaha! :D 

Dags att pysa, ska till liica! :) Pusspåer!

Här är allt lugnt på morgonkvisten :)

Nämen Godmorgon alla fiskar!

Nu är klockan snart 8 och jag har redan varit uppe i en timme & det känns as skönt! Snart ska jag träffa Nenni för att vi ska åka buss tillsammans & sen bär de av till praktiken :) Det känns som en bra dag, eller så känns de med alla dagar då man ser lite sool! :D 

Sen idag tror jag det bara blir en lugn kväll, lite big brother & bara chill! Det är ju som sagt måndag ;) Resten av veckan blir lite roligare :) 


Bilden togs 2010 innan avresa till Turkiet! :) 

Nej nu ska jag smita igen så jag inte blir sen! :) Ha det gött allesammans! :) 

Pusspuss!



Orkar inte skriva rubrik hihi ^^

Tjenis! :) 

Idag har det varit en seg dag, har i stort sett städat hela dagen med långa pauser (lite Pippi Långstrump ^^) och äntligen bytt mina jul gardiner! Även Karlene, Bella, Nenni & Pedran kom på besök. Som ni redan vet så är ju Nenni gravid, höggravid och det bästa är att när någon är gravid så får man känna alla de sparkar från den lilla skatten som ligger i magen och det är ett sånt mirakel när ett barn kommer till världen!

Dock skulle jag själv vilja känna de där: att mitt barn ligger i min mage som är ut av samma blod, gener & . En vacker dag, om några år vill jag faktiskt ha ett barn och bilda familj. Jag vill gifta mig, skaffa hund & ha en stor villa där mitt barn kan springa runt i trädgården.

Nu har jag läst lite om befruktning för oss Homosexuella och det är helt sjukt! Det är katastrof att dem ens kan ha ett sånt högt pris!! 12000 kr för oss lesbiska och endast 300kr för hetrosexuella. Dock varierar de bland de olika landsting och kommunerna. DET HÄR ÄR FAN DISKRIMINERING OCH DET SKA INTE HANDLA OM PENGAR!! Det är ju kärlek, man vill ju bara uppfostra och vara en förebild för ett barn! FYFAN säger jag bara!

Trots dessa dyra kostnader så skulle jag absolut göra det utan tvekan för jag vill faktiskt ha en liten skatt i min famn!

Pusspuss!





People Forget What You Said, People Forget What You did, But They Will Remenber How You Made Them Feel.

Det gör ont i mig när jag ser dig så trasig.
Jag kommer aldrig kunna förklara hur mycket jag ångrar det jag gjorde. Det var som att dra ut sitt egna hjärta och stampa på det miljontals gånger. Men att veta att jag gjorde din vardag till ett helvete får mig bara att sjunka ner ännu mer.

En sån där vanlig dag! ^^

Hejsan! :)

Jag som alltid brukar berätta om min dag så kan jag faktiskt inte alls berätta mycket haha. Idag har jag bara pratat med Heléna, sökt fem olika jobb & lagat mat ^^ Det visar sig att det blir en lugn fredagskväll i min ensamhet men imon ska jag hitta på roliga saker, ska nämligen träffa Peterpan. Det var ett jävla bra tag sen sist vi umgicks. Det ska bli as kul att träffa och bara snacka lite skit som två vänninor gör! :D


Titta vad liten jag är! hihi var nog bara 18 där ^^ 

Nu ska jag slänga mig framför tv och vänta på min panpizza :D Pusspuss!

lite jobbiga tankar



Inget fynd hittat utan det blev lite godis från Tokige Ture hiih. 

Jag vill så förändra mina vanor och göra det till en förbättring. Jag känner att jag börjar äta mer och mer och jag mår inte bra, speciellt inte psysiskt. Dessutom vill jag så sluta röka men jag känner ingen motivation direkt. Eller jag känner det när jag har cigg men sen när de börjar ta slut så försöker jag inbilla mig själv "Nämen jag behöver ju det". men det är så fel.. Jag önskar jag aldrig började med den förbannade rökningen!!!! Därför gör det så ont att se andra småttingar ens börja med den skiten.

Men när jag tänker efter så lyssnade jag aldrig på dem "äldre" när de sa hur farligt, dyrt och allt de negativa de gjorde mot kroppen. Jag önskar jag gjorde det och inser nu varför alla de vuxna sa NEJ till oss ungdomar när vi stod utanför Konsum och frågade om de kunde köpa ut. 




En helt ny dag!

Tjenis!

Vaknade av Jeppe ringde och berättade att jag inte behövde komma till praktiken för det var brist på personal så jag fortsätta sova och sova & sova och sen ringde lilla bebe mig och så pratade vi & pratade. Sen så tog jag mig i kragen och började städa lite och även mitt rum är mycket snyggare nu hah .


Dock är det fint på ytan men jävligt dammigt och massa saker som måste bort haha. De där får jag ta tag imon eller helgen ^^ 

Nu ska jag träffa en kompis och vi ska äta på 4kök och gå lite på stan, så jag hoppas att jag hittar ett fynd! :) 

Pusspuss!


Tänk vad mycket lite sol kan göra trots allt!




En sån där härlig vinterdag, eller? ;) Nämen ärligt solen kom fram och det blev genast lite varmare så var bara tvungen att ta lite naturbilder hihi.. 


En halv bild på mig när jag sitter & väntar! :)

Idag var det mycket roligare på praktiken, dels ett deep talk med Jeppe och sen började man känna igen ungdomarna men även så kände de igen mig så dessutom blev man plötsligt mer intressan och det märktes på långa vägar. Jag kände mig gladare och mer taggad lixom. En väldigt bra erfarenhet och en jävligt kanon bra möjlighet! Glad allt idag! :)

Pusspuss!



Fortsättningen följer!

Förresten glömde säga! Jag har vunnit en bok - Väntan på Henne ut av Fem Flator! As nöjd för att jag tippade rätt vilka finalister som skulle vinna olika titlar i Gaygalan! Wooho nu taggar vi tills den kommer, dock har jag redan läst alla noveller som Skorpan har skrivit men alltid kul att läsa om dem! :D


Väntan på Henne - Skorpans samlade noveller! :)

Nu ska jag sova hihi! Godnatt!

Första dagen på praktiken!

Hallojsan!

Som rubriken lyder så var det första dagen på fritidsgården Monte Cavallo, har dock varit på Vasa innan men idag fick jag testa på kvällstiden. Det var faktiskt as kul! :) Såg på filmen Kommisarie Späck - den var rolig men gillar Beck filmer mer hihi. 

Sötaste killen ever idag, ja lovar! Han såg direkt att jag hade klippt mig och sa att det var as snyggt! Jag blev verkligen jätte glad! Han gjorde min dag hihi :)


FÖRE!


EFTER!

Vad tycker ni?! Om jag får säga de själv så älskar jag mitt "nya" hår! Känner mig mer pigg och mycket gladare. Perfekt "start" på det nya året!

Imon är det en ny dag och nya möjligheter! Vem vet kanske överklassar någon i pingis imon? Vem vet?! ;) 

Dags & sova - sussa kudden! Läängtar! Godnatt !


Bästa känslan är nog FRIHET, eller?

Tjena mors!

Det blev en härlig kväll med Licken och även en promenad i det härliga vädret,  NOT! Men tur så var det inte as kallt iaf. Mycket snack och lite skvaller om vad jag hade missat. Alltid lika kul med Licken min!


Nu har äntligen en av de bästa serierna börjat! Big Brother!

Imon börjar praktiken igen efter lite ledigheter, skönt! 

Pusspuss! 

En sån där vanlig kväll ;)


Detta hade jag förberett till Alla hjärtans dag och det blev trots allt en mysig dag. Det blev fika med Heléna, Anna & Elin och sen senare på kvällen så blev det lite Bowling med Thess & Ida:)
Det viktigaste för mig var att jag fick vara med dig Heléna! ♥ 


Här ligger den lilla sötisen & sussar så sött! hihi nu var jag allt busig ^^ 

Nu är jag hemma efter en tripp i Karlstad och det har varit så underbart att spendera tid med min älskling men även träffa mina vänner också. Dessutom alltid skönt med lite miljöombyte! Även en rolig grej är att jag ska upp på ett möte om 3 veckor då jag äntligen har tagit mig i kragen och skickat in alla papper till Vikariepoolen haha! :)

Något som jag är såå stolt över mig själv är även att jag gick in i olika affärer och presentera mig och lämnade CV. Det kändes mycket bättre än att bara skicka ett opersonligt mejl om en viktig ansökan. Jag känner att jag gärna skulle vilja testa på fler ställen men nu får jag ta det till en annan gång så det känns lite surt. Men aja JAG gjorde det iallafall! :D

Om man inte fick drömma om framtiden hur skulle man då kunna sträva efter sina mål?

Pusspuss! 


Jag önskar Er alla en super härlig Alla Hjärtans Dag! ♥

Hej alla där!

Idag är det Alla hjärtans Dag och det känns som att det kommer bli en himla mysig dag med min käraste! Jag har redan förberett kvällen och jag ska försöka hitta på något mer också. Kan ju dock inte visa bilden jag tog för beben läser ju allt jag skriver här haha! Det får ni se imon! :) 

Jag hittade en gammal skiva här, typ Hits For Kids 2 och den rockar ju haha! Passar perfekt när man städar & donar hihi!



Imon ska jag fan ta mig gå ut på stan och presentera mig för olika Företag och så hoppas vi att jag kanske kan få ett jobb snart! Det ska jag göra imon! :D 

Dags & dra :) Vi hörs!

UTLANDSRESA - JATACK!!!

Det skulle vara så otroligt skönt att bara åka iväg på en härlig resa till ett riktigt varmt land med lilla Helena (och kanske lite vänner!) Här sitter jag och drömmer mig bort genom att titta på olika resebolag medans Helena sitter med matten. Hoppas vi ska sova snart för jag börjar bli trött dessutom ska bebben min, upp till skolan imon :)


Guuuud vad skönt att svalka sig just NU!

Dags att säga Natti Natti :)

Pusspuss!

Come on over Come on over Baby! :)

Hejsan!
Här sitter jag en Söndagskväll med Helena och vi väntar på att potatisen ska bli klar så Helena kan göra världens godaste potatismos :) Där efter blir det filmen The Town äntligen! 

Den här helgen har bestått med massa roligheter och kärlek. På fredagen var vi hos Anna och spelade spel med lite vänner och på lördagen så blev det lite lugnt på dagen och på kvällen blev det Melodifestivalen och pictonary. Kommer ni ihåg det där gamla spelet man körde när man var liten? Det som vi spelade var just detta och det innebar att rita olika saker och ens lagkamrater skulle gissa på vad det skulle föreställa. Kan ju bara säga att jag sög totalt hahaha! Dock blev det ju ändå lika så kan jag inte ha varit så dålig haha! 

Nu blir det lite mys men lovar ska bättra mig med uppdateringen! :) 

Pusspuss!

min lilla söötnos! :)


Jag & Bella - riktigt mysiigt hade vi det! 


Titta vad söööt! :) :) 

Idag blev det en liten runda på stan för att fixa lite grejer och träffade även lilla angelica en snabbis! :) Dessutom har jag packat inför resan imon och imon bär det av till Karlstad, till min bebe för att fira alla hjärtans dag men även att spendera massa tid i min nyblivna stad, så småningom! :) 


Nu ska jag prata med Helena lite och sen slockna! =) 

Godnatt! 

Mohawk - as SNYGGT!

Snackat med Heléna stor del av kvällen men även tittat på 2 avsnitt av L word och det var så mysigt så. Imon blir det att äntligen klippa sig så att jag är fin när jag åker uppåt i landet men jag undrar hur jag ska ha det? Ha inte riktigt bestämt mig, men jag känner att jag ändå vill göra något speciellt för pengarna och inte bara klippa topparna m.m. Så jag hoppas att det blir något super fint åtminstone! :)
Sådär skulle jag absolut kunna tänka mig men vet inte riktigt om jag passar i det eller om jag verkligen verkligen vill ha det?!
Fast det där är ju också as SNYGGT!
Fast främst skulle jag vilja ha Mohawk men de där vet jag absolut inte om jag vågar. Gillar ändå mitt långa hår och sen vet jag även att Bebe älskar mitt hår haha ;)
Hm jag får allt ta mig funderare och sova på saken :)
Pusspuss!

blä


Jag blir så himla sne, fyfan vad orättvist!

Sweet Home Alabama! ♥


Dessa skor köpte jag i veckan dels för att ha dem till praktiken men dem passar även perfekt till vår/sommar! Härligt! Första sommarskorna köpta - Check!

Imon börjar nästa praktik och då ska jag vara på dagtid på Vasaskolan och sedan på eftermiddagen på Monte Cavallo - det kan bli as skoj! :) 

Fast just nu taggar jag mer för trippen till Karlstad för att fira alla hjärtans dag med den finaste, den underbaraste och min flickvän Heléna! 


Såg trailern idag och den verkar as BRA så imon blir det att titta på den! :) Har ni sett den och är den så bra som den verkar?! :D 





Det var min kväll de! :)

Som rubriken löd igår så blev det en toppen kväll med Josse & Lica och himla massa mys! Vi bestämde oss ganska sent att vi skulle ha en lyx middag & så blev det .. 


Revben, sallad & baguett!
GOTT! 


Hihih efter all slit ;) 

Dags för lite spagetti & köttfärssås nu och sen träffa Josse en sväng innan hon åker hem igen och sen blir de bara en lugn kväll med Sex and The city :)

Pusspuss!

jag känner på mig att detta kommer vara en minnesvärd dag!

Det blev ett liten miss där med videon, men nu är den rätta uppe. :) Det var en riktig rolig kväll igår och träffade lite roligt folk, bl.a Maddis!

Nu blir det en mysig kväll med lilla Lickiiz och kanske Jossää! :)

Pusspåre!

födelsedagsfesten med lite lekar :)

När jag prickar hålet wooho jag är så bäst! :D


film ^^

När jag prickar hålet!


”RSS