Chinaa!

idag blev jag väckt av lilla karlene för att hon frågade om jag ville med och luncha på Ming palace och då sa jag nej direkt, men sen efter några sekunder så sa jag amen jag hör av mig.. Sen ringde jag min kära babe för att väcka henne och hon var sååå trött och bara ville dra täcket över huvvet igen men de fick hon icke - så många gånger som hon har väckt mig så nu får hon igen haha! 

Sen tjatade hon på mig att jag skulle iväg och till slut så började jag fixa mig för att hinna ta bussen. Jag kom dock lite tidigare så jag smet in på H&M och skulle se ifall dem hade något fynd. De hade dem minsann, så det blev en grå tröja som jag bara älskade. Utan tvekan köpte jag den direkt!!!

Sen träffade jag min syster och bror och det blev kina på restaurang Peking, det var super gött men gud vad mätt jag blev.. Sen gick vi en stund på stan och då blev de lite matlagning och sen vidare mot Lica för att snacka skit. Alltså med andra ord, en toppen dag! ♥


Pusspuss! ♥

tjeniis!

idag blir det inte lika långt blogginlägg som igår hihih. Ska bara berätta lite kort vad jag har gjort idag för sen ska jag läsa lite solo tänkte jag ..

Idag så blev jag väckt av min kära morgonpigga flickvän och jag ville bara krypa ner igen men det fick jag inte så var tvungen att gå upp, satte mig & käkade nybakat bröd och bella håll mig även sällskap. Sen senare så fortsatte jag och helena prata i telefon men sedan var vi tvugna att lägga på för plikten kallnade. Jag skulle hjälpa mamma att städa och laga mat, det var mina sysslor var det tänkt men det blev visst att vara lite barnvakt åt kära bella bus. Så vi var ute och lekte i 2h och det var roligt. Sen efter timmarna hade gått så bad karlene om att jag skulle lämna hennes lilla dotter och de gjorde jag minsann och sen smet jag mot lica och spenderade lite tid med henne. Sen blev de att ställa sig och steka lite pannkakor och dem blev så goda. Detta var väl min dag i snabba drag hihi. 

Nu har jag varit arbetslös i 2 dagar och jag känner mig redan lite rastlös men försöker intala mig själv att det är lite skönt med semester och bara hoppas på att dem ska ringa snart!! Om dem inte ringer förrens nästa vecka då ringer fasen jag, jag får vara den tjatiga tanten för jobb ska jag ha så önska mig lycka till haha! :) 

Nu ska jag röka och sen krypa ner till sängs och läsa lite Solo! Ha det gött! 

Pusspuss!

matlagning på högsta nivå ..

idag var det min tur att laga lite mat så det blev ris med kebabkött och sallad vid sidan om. Dem uppskattade de så jag blev glad. trist nog har jag inte gjort mycket idag, fick ju som sagt ingen förlängning så det suger apa. Så nu är det väl bara att vänta tills dem hör av sig på Kls för det skulle dem göra iaf .. Men på något sätt så känns det lite negativt men även positivt - så jag får bara vänta.. :( 

Det blir väl bara lite film idag som om det vore värsta softisch dagen för att vila behöver man också .. Fast nu blev det andra planer direkt, jag ska hjälpa mamma att göra lite bröd så det ska bli skoj - lite mamma & dotter tid :) 

Detta är ju en homosexuell blogg med tanke på att jag driver den & är det själv. Så jag vill gärna föra detta samtalet på tal. Jag kom ut när jag var 18 år och det var väldigt skrämmande. Jag trodde att jag skulle dö då jag berättade det för min pappa främst dels för att han är så troende. I början trodde han att det bara var en fas men nu efter snart 2 år så ser han att detta var ingen fas. Fast då kom jag ju även ut som bisexuell och sen efter senare tid så började jag själv acceptera att jag var homosexuell. Kommer ihåg en viss dam som tjatade på mig & sa att jag hela tiden var gay & inte bi. jag blev vansinning men sen insåg jag ju att hon hade rätt hela tiden .. Men det var inte det jag ville höra då. Nu i dagsläget så skulle jag aldrig kunna vara med en kille men visst jag kan fortfarande tycka att en kille ser bra ut men inget mer med de. 

Jag vet att det är väldigt svårt att kunna acceptera för sig själv att man gillar någon med samma kön eftersom man tänker mycket på alla andra. Efter en tid när jag hade kommit ut och sedan pratat med andra som inte hade kommit ur garderoben så kunde jag faktiskt skratta åt dem men det jag inte hade i tankarna var att det var ju så fruktansvärt att svårt att ens säga de tyst för sig själv. Det skäms jag över lite, men egentligen så ska det inte vara så svårt att säga öppet Jag är Homosexuell!

När jag tänker tillbaka så kan jag titta på tonåren och se att jag inte var Lycklig som en
människa verkligen ska göra, utan mina tankar var hela tiden runt vad ska min familj säga,
mina kompisar & ja alla! Jag läste många lesbiska böcker och jag kommer ihåg att jag skämdes
jämt när jag skulle låna lesbiska böcker på biblioteket och bara tänkte vad ska dem tro? Men
jag tror inte att jag fick en enda gång en konstig blick utan det var bara de jag inbillade
mig.
När jag tänker tillbaka så kan jag titta på tonåren och se att jag inte var Lycklig som en människa verkligen ska vara, utan mina tankar var hela tiden runt vad ska min familj säga, mina kompisar & ja alla! Jag läste många lesbiska böcker och jag kommer ihåg att jag skämdes jämt när jag skulle låna lesbiska böcker på biblioteket och bara tänkte vad ska dem tro? Men jag tror inte att jag fick en enda konstig blick nån gång utan det var bara de jag inbillade mig. 

Jag vet att det är himla svårt och väldigt jobbig period man går igenom. Man vet redan från tidig ålder att det är något som är annorlunda med en och man känner sig inte som vem som helst. Man ser ju att mamma lever med en pappa och inte en mamma & mamma. Dels har många växt upp i såna förhållanden men det var ändå väldigt ovanligt då när jag växte upp. Men nu i dagsläget så är det mycket lättare att kunna gå på stan öppet med sin kärlek men ändå finns det många som ogillar det starkt. Fast har haft tur att det är ingen främling som har ogillat det på stan men blickar säger mycket och vissa gånger känner man sig mer eller mindre kränkt. 

Som t.ex en gång jag var på ungdomsmottagning här i Kalmar och jag ville att Helena skulle följa med in och Barnmorskan sa javisst om du känner för de. Jag sa att det var min flickvän och vi satte oss och började småprata. Men sen en sak som störde mig så mycket var att barnmorskan ändå frågade igen Är du lesbisk? Det var som att hon ville satte in oss i ett fack och dessutom såg man att det var inte något hon gillade. Jag vet inte dock om det var så men fick den magkänslan i alla fall.

Jag har absolut inga tvivel om min läggning och jag är stolt över den jag är! Jag älskar min underbara flickvän Heléna.. Men ibland vill man fortfarande skrika åt alla dem dära killarna på puben som tror att man är intresserad av dem!! Jag är gay och vill inte ha några killar. Nu ska jag berätta om en liten händelse i Karlstad som gjorde mig lite glad och jag tyckte att killen var super gullig. Vi hade varit ute på krogen jag & helenii och vi skulle börja gå hemåt så kom de fram en kille och frågade om vi hade en kul kväll & lite sånt där småprat. Sen började frågorna om förhållandet och frågan "Har ni tänkt att skaffa barn" och lite sådana frågor. Sen säger han Om ni vill ha spermier säg bara till! Jag blev ändå smickrad för han visade klart och tydligt att han inte hade emot det och det viktigaste av allt att han inte flörtade med oss!!! Det var en sån skön känsla så trots alla idiot killar, så finns det en gäng guldklimpor också hihi ! :) 
Nej tror jag fortsätter mer en annan gång hihi .. Dags att fortsätta att baka bröd, degen var på jäsning så ;) Hoppas ni njuter av min lilla text.

Puss&kram på er!

Tomhet :/

hallå alla där ute! 

Nu har jag haft min underbara flickvän här på besök och det har varit två underbara veckor (självklart så bråkar även vi haha) Vi firade fem månader ihop och jag tog med henne ut på Larmgatan 10 och vi åt god mat. Det var en jätte mysigt. Dock hade jag först tänkt mig att vi skulle gå på bio och se filmen Jag saknar dig men så visar den inte här i Kalmar och jag blev så ledsen och fundersam om vad vi skulle göra på vår dag. Eftersom jag visste/vet att Heléna vill se den och de vill ju självklart jag med. Så det sög!!!! Alla dessa dagar så har vi varit tillsammans förutom när jag smiter till jobbet men annars har du alltid legat i min famn eller jag i din. Det kommer vara så himla tomt att sova ensam inatt. Men de där är inte den värsta biten utan det är när du hoppar på tåget och tåget börjar rulla och jag inte ser dig le, känna av hur mycket du tycker om mig eller höra dig skratta. Älskling, du är den enda för mig! Jag hatar att lämna av dig på tåget! Jag önskar att vi en dag ska slippa att behöva åka i flera timmar för att bara få träffa varandra. Jag älskar Dig! ♥

Ibland vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Står här ofta som ett riktigt frågetecken och tårararna faller. Du säger att du finns vid min sida och stöttar mig i vått & torrt. Känns mer & mer som bara ord, som till slut tappar betydelse.

‎Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil. Saknar jag din doft och din vackra profil. Jag önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här! Jag älskar dig Helena! ♥



nu har vi dragit igång lite bullbakning!

Det blir nybakta bullar till kvällsfika idag. Jag & heleenii fick för oss att baka lite bullar så det har vi börjat med nu och just nu väntar vi på att degen ska jäsa klart och då passar jag på att blogga lite.. Fick dock ta en cykeltur till Konsum för det var visst slut på pärlsocker och så träffade vi goa lilla Serwa dessutom, kul att träffa henne hihi .. :) 

Det var en till sak som jag ville tillägga och det är att jag har hört en riktigt bra låt men jag vette fan vad den heter, vet inte heller hur den går men vet att den gick på Rockklassisker vid typ 2 tiden på fredagseftermiddan .. Gud vill veta vad den heter, handlade om nån pistol och något tjejnamn - mer kommer jag inte ihåg .. Surt, men får lyssna på Rockklassisker varje dag på jobbet (fast det gör jag redan haha) Visst jag gillar rock men kan inte direkt så mycket om de, men ett band som jag bara ÄLSKAR är ju tAKiDA!!

nej fan, nu måste vi fortsätta. jag säger godnatt och hoppas att alla ni har en suverän måndagskväll! xD

Pusspuss!

jag hatar söndagar

vill ni veta varför? För det är en sååån seg dag och dessutom så vet man att man att man ska upp och jobba på måndag, segt. Men jag är super glad att jag har fått jobb men jag önskar ut av allt att jag ska få förlängning och nu måste vi bara hålla tummarna. Annars vet jag inte vad jag ska göra till hösten, blir väl att söka jobb och försöka göra något vettigt ut av mitt liv. 

Idag har jag och Helena gjort egen hemmagjord glass så vi hoppas att den ska bli god och nu ska vi städa mitt rum och möblera om mitt rum, sen efter de så blir det en film. Så det blir en härlig söndag. Men nu ska jag börja tänka ut hur jag ska ha mitt rum, det viktigaste är att vi städar, för just nu är det riktigt äckligt . hihi.. 

Puss!

Tsotsi!

Det blev den filmen idag och på en skala mellan 1-5 så får den faktiskt en fyra. Anledningen till att den inte får full pott är att den var ganska glasklar hur slutet skulle sluta men annars var den suverän. Det var en väldigt rörande film dessutom och självklart börjar jag gråta, fast det var inte bara jag utan även helena som är mannen i förhållandet ;) haha okej, de där sista var bara ett skämt. Jag tycker faktiskt att vi båda är feminina vissa dagar och andra är vi lite manliga så kan inte direkt säga att nån av oss är mer åt något håll hihi..

Nu gastar hon om massage så ska väl ge henne det innan vi kryper ner till sängs. =) (Var det bara jag som märkte vilka ord jag väljer? Låter inte direkt som den "normala" jag haha! 

Pusspuss!

basketmoves

Tjeniiis! :)

Idag har jag och Heléna spelat lite basket, det var roligt att komma ut och bara göra något sådär spontant. Vi körde 21:an och självklart vann jag båda gångerna haha! :D Okej, jag skryter väl lite med, bara för att jag är en vinnarskalle enligt Helena. Sån är ju absolut inte jag!!! :D Sedan blev de lite fotboll med en basketboll så det var inget seriöst och precis när jag skulle göra väääärsta snygga finten så trillade jag och det gjorde så ont. Vi körde på grusplan så det var inte skönt. Min babe bara skrattade åt mig först och sen kom hon & tröstade mig. 

Nu ska vi ha lite mysigt, blir att titta på film & äta lite ostbågar! xD Vad för film, vet jag inte än men det märker vi. Kan ju skriva om det imon & om det är någon film jag rekommenderar. Jag har fått låna massa filmer av JanneBoy så måste börja se dem annars blir lilla janne ledsen :( Det vill vi ju inte hihi.. 

Jag hoppas att Ni där ute har en lika underbar flickvän som jag har!
Jag vill dessutom dela med mig av den här artiklen som jag hittade på Aftonbladet!! Jag säger bara fyfan asså, jävla diskriminering pga av läggning!!! Nu är jag arg!!!!

Aftonbladet

Pusspuss


Storbloggaren Heléna tar över.. mohaha. 
Ska skriva en liten hälsning till min lilla snuttis. Som är elak. Jag får inte ens röka en cigg med henne för hon ska duscha buhu! 
Nåväl. Har inte läst vad hon skrivit ännu (ovan) så vet inte riktigt om jag upprepar mig just nu men gaaah, hon är underbar. Hon trillade dock i gruset stackarn även om jag småskrattade åt henne så vet jag att på grus gör de ont :( 

Har de super mysigt här i Kalmar, mysig stad även om jag inte direkt gör nått om dagarna mer än sover och lagar mat så tycker jag de är härligt att vara här. Få en liten ledig stund innan man börjar plugga. Enligt mamma är mitt schema inte de roligaste till en början men de gör mig inget. Om jag har mer att göra om dagarna så trivs jag bättre. Samtidigt har jag snuttis som stöttar mig otroligt mycket och de tackar jag hemskt mycket för, utan dig Erika hade jag säkert bara drivit runt. 

Älskar dig <3 Min prinsessa. Nu ska jag inte ta över din blogg utan ska faktiskt skriva i min egna ;) 

Fujiiama - Höhö!

solsken!

förlåt igen, för den dåliga uppdateringen. jag vet att ni ogillar mig men det tar jag så haha.. Just nu sitter jag och väntar på min kära kompis som ska palla sig hemåt för att vi ska åka och ta hennes första dopp (jag har ju dock redan badat efttersom jag är inte en badkruka hihi) Fast jag kom ju inte i direkt när jag skulle ta mitt första dopp, eller vad säger du Helena? ;)

Nu är måndagens jobbdag avklarad och det är skönt, fast det är lite roligare på jobbet nu med tanke på att man inte är nybörjare, börjar gå till jobbet med ett leende på läpparna så det är kul. Den här känslan ska jag komma ihåg varje gång jag inte vill gå upp på morgonen eller då jag känner att allt är kaos och jag bara känner att jag vill sjunka genom jorden, då ska jag komma ihåg denna underbara känslan. kan ju faktiskt också bero på att solen skiner xD Men en sak som jag oroar mig över, är ju faktiskt ifall det finns en plats framöver på Kls till lilla mig. Jag vill verkligen stanna kvar, ett jobb är alltid ett jobb. Hellre ett jobb än ingeting alls! Eller att ha något att göra överhuvudtaget så man klarar av klara vardagen. Jag vet ju dessutom hur det är att gå arbetslös, hur man klättrar på väggarna här hemma eller hur man bara hatar alla som har jobb. Fast ibland önskar jag bara att pengar växte på träd eller att man vinner typ flera miljoner och får det varje månad. =)

Nej nu orkar jag inte sitta här och ordbajsa utan nu ska jag läsa lite bloggar, lyssna på musik och bara vara..  :)

Puss&kram!

”RSS