valborg ja hihi ;)

Ja då var de valborg då hihi! Gick dit med halva familjen för ju nämre vi kom så droppade folket av ^^

Det blev faktiskt en riktigt awesomE bild! 

Pusspuss!

så utvilad, så utvilad!

godmorgon alla läsare!

Här sitter jag och är faktiskt pigg men ändå trött på samma gång. Jag har ätit en väldigt bra frukost som bestod av Fil med banan & russin, 2 grova mackor med ost & gurka som pålägg och även ett glas juice! Därefter blir de en cykel tripp förhoppningsvis till Friskis&svettis och sen ett träningspass där! YES jag känner mig i god form idag! Taggad & så himla glad att de är fint väder, längtat så mycket hih! 


hihi woop woop! ^^ 

Dags & kila, Pusshejs!

Åh gud vad jag har mått mycket bättre än just denna dag!


Detta var en god glass så där på bakisdagen! ;) 

Den här glassen påminde mig om ett minne när jag var liten. Jag & min syster Karlene gjorde alltid hemmagjord isglass och nu ska jag berätta hur vi gjorde det! Vi tog en mugg och hällde i saft, väldigt starkt blandad och sedan en sked så att man skulle kunna hålla i "glassen" efteråt. Därefter slängde vi i den i frysen och väntade ett x antal timmar och sen vips så blev det isglass. As gott, de borde jag kanske testa igen hihi! 

Big brother är ett program som jag alltid har följt och har alltid tyckt om att se på, speciellt just sån här sorts underhållning! Jag har länge tänkt att "tjaa varför inte? Det skulle väl inte varit så farligt att vara med! " Men jag har inte samma känsla nu, jag tror att fine de skulle vatt as kul med folk man redan känner men att vara i ett hushålle med ett helt främmande gäng måste ju vara katastrof!
Som sagt man kommer inte överrens med alla!

Eller tänk om man skulle ha en kompis/syskon eller sin partner i huset! Guuuud de hade varit kul/pain men även oroväckande när det gäller ens partner. HM många spekulationer om att vilja vara inlåst ett hus med okända människor i över 100 dagar! Haha men tror jag aldrig skulle våga, lixom jag tänker: Kommer det verkligen finnas någon som vill anställa mig efter att ha sett ett sådant program där jag nu skulle vara med?!?!?!?!

ÅH TITTA MITT HÅR! Shiit saknar de lite men på ett sätt jääävligt skönT med kort! 
Pusspuss!

O´learys - en toppen kväll!

Det var verkligen en riktigt awesome utgång igår! Det var skönt folk ute och träffade många roliga pinglor hihi.. Skönt med en spontan kväll bara hehe! 


Kärleksparet Katherine & Tobias :)

Förfest hos aG :) 

Hihihi den vet jag att du bjuder på aG hehe! :)

Jadu dagen efter var ju mindre rolig men de var de värt ^^ Men tack alla för en perfekt utgång!

Pusspuss!

ÅH GUD!

Ska det vara så himla svårt att säga tack?! Vi lever i ett sådant sjukt samhälle just nu där det känns som att hela omgivningen är helt förstörd. Vart har den där känslan som att "jag behöver dig" förvunnit? Anledningen till att jag skriver detta att för varje dag så går det mig på nerverna. Jag har flera i min omgivning som man gör saker till & sen inte bli uppmärksammad på, utan att nämna några namn. Det sägs ju att "ja men sin familj kan man alltid lita på och att dem står i vått & torrt" Men jag har inte samma tankar kring de som förr, nu när man har levt lite längre. 

Jag kan endast prata om mina egna erfarenheter. T.ex det var en person som skulle hjälpa mig att fixa min dator, han blev sne för att jag inte fattade vad han pratade och vi började bråka. Där i det tillfället så kände jag "Varför ska jag säga Tack?" Där var de min stolthet som förstörde faktiskt de fina & snälla han hade gjort för mig. I såna situationer ser man inte de men tänk Er en människa som ger er vänliga signaler så som leende & ett tack - det betyder så mycket, iaf för mig! 

Så nu måste vi Alla börja tänka mer på det även jag själv!

Pusspusss!

shopping, shopping!

Det blev en sväng på modehuset idag för att de skulle spenderas lite cash hihihi. Detta var mitt fynd idag :)

Lite baslinnen men de blev även ett ljusblått på köpet! 
Älskar färgen marinblå. Så däärför inskaffade jag mig ett par marinblåa byxor! Fast nu är min fråga, hur fan kan jag kombinera detta? Till en svart jacka tycker jag att det ser väldigt knasigt ut och en mörkgrön jacka ser ännu värre ut. Oh god, det tänkte jag inte på! buuhuu!
Just nu är jag ute och letar efter ett par snygga chinos till mina nya skor. Letar & letar men jag hittar inga som jag på riktigt vill ha ju. Vart har du köpt dina beiga chinos?! :)

Pussss!


När solen tittar fram - guuud vad glad jag blir fort hih!

Heeej alla där ute!

Idag har det faktiskt varit en bra dag, har umgåts med nära&kära och köpt ett par as snygga skor!


Keko, Mamma Marlene, Karlene, Klenn & även lilla bellis! :) 

My news shooeees! Vad tycks? AWESOME jag vet! ^^ 

hihihihih jag är super duper glad idag! As skönT med såna dagar med hihi! 

Pussspusss

Man, I feel like a Woman!

Nu i två dagar har jag försökt funderat ut vad jag egentligen ska skriva i denna blogg! Jag har inte direkt kommit på nått konkret, visst jag gillar att dela med mig om vardagen men i längden är det så roligt?! Hm, jag måste ta mig en funderare & då återkommer jag hihi!


Me and my sistaah. I love you!

Pusspuss!

När allt flyter på hihihi

hihihihihi oj vad tidigt de är & jag känner mig lite halv pigg! Wooho jag ska börja mitt nya liv att stiga upp senast 8 oavsett om jag har nått för mig eller inte eftersom jag känner sen när jag börjar jobba så vill jag vara ordentligt pigg hihi!! 

Sen vid lunchtid så bär det av till Tandläkaren så att jag äntligen kan se om den där jävla bettskenan förstör mina tänder & ger mig kraftig huvudvärk. Jag orkar inte mer att ha denna fucking huvudvärk, ursäkta mitt ordspråk men det är fan förjävligt att vakna nästintill varje dag med huvudvärk! Som sagt det är ett psykiskt handikapp. :( 

Idag är det en riktigt underbar dag, jag & min bebe Helena firar 1år & en månad, Gud vad tiden går fort. Tänk att för första gången när vi stod där vid Åhlens & båda var så nervösa att kramen vi gav varandra den lamaste EVER! Eller ska jag kanske berätta om våran första kyss?!?!?!?!?! Haha de får ni veta en annan dag ;)


me and my sweetest girl! 
Pusspuss

Hallå där! :)



Lite ego bilder på mig genom åren hihi! Jag har inte så mycket att bidra idag utan mer att jag känner mig stolt som tog mig i kragen & cyklade till stan, städade lite smått, lagade mat & berättade godnattsaga till lilla Bella!

Nu tittar jag på dem galna Big Brother deltagare & inte idag har jag faktiskt skrattat med dem. Alla andra säsonger var de alltid kul men nu för tiden är alla så bittra & verkligen ej människor som kan samarbeta! Guuuud! Gör lite tv föfan!

Trots det tråkiga programmet så är jag ändå glad för stunden, det har visat lite extra good cred för att jag har visat att jag vill jobba. Så nu har jag lite mer klart för mig & är inte alls lika orolig om pengafronten i sommar så det känns skönt! Jag hoppas även att min bebe Heléna ska få ett sommarjobb hon med och gärna här i Kalmar!

Jag ska snart gosa ner mig i en varm & skön säng men alltid lika tomt att sova själv! :( Godnatt alla lovers! PUSS!

Allt i ett litet drag ^^

HEJ! 

Förra veckan har varit awesome! Jag hade min fina pärla Heléna på besök & veckan har bjudit på en väldigt mysig stund. Vi har bl.a spelat bowling med peterpan, haft lilla familjen på besök & bara spenderat en underbar tid ihop. Jag önskar bara att du vore här just NU!

Idag har det varit lugnt men har även tagit mig ut på en rask promenad med Peter på Norrlidsbadet"!

Hihi efter promenaden så blev de lite snack på bryggan & var bara tvungen att ta en awesome bild! 

Tänk att få vakna ur en dröm och det jag har levt mig nu är borta och glömt 

FEST ^^

Yes de blev fest igår hos Licken med många roliga typer! Det var en kanon kväll & ja det måste väl ha varit en lyckad kväll när man kommer hem runt halv 5 på morgonen hehe! 




Over and out!
Pusspåer!

Josse som en "clown" eller ja clowner är t.o.m är snyggare!

Leken där jag fick äran att sminka Josse med ögonbindel! Här ser ni resultatet HAHAHA!


hihihiihih

Hej alla där!

Var i Ronneby igår & hälsade på Kevin&Angelina & det var så mysigt! 


I bilen hihi! 

Sen efter de drog jag till Lica & träffade Josse! Hade verkligen as kul! Vi drack lite & körde Sanning & konsekvens. Vi bytte kläder med varandra, åt äckliga saker & hade värsta smink upplevelsen hahaha! Jag kommer bjuda på en video så länge & så kanske de kommer upp fler, vem vet ;) 

När man måste prioritera, vad är viktigast? Att tänka på sig själv eller den man sårar? Hur eller hur så kommer man alltid att såra någon!

Pusspåer

Det bär ner mot Ronneby imorgon woop woop!

Imorgon ska hela familjen åka ner för att träffa dem här små småttingarna! Äntligen säger jag bara! Har saknat dem så och hoppas att dem kommer ihåg oss! Dock är dem mycket större nu än dessa bilder visar men ni får ett smakprov redan imonkväll! :D
Titta vilken söt prinsessa vi har här! Lilla Angelina som är såå söööt! 

Här har vi världens sötaste prins, Kevin!

Nu ska jag krypa ner så att jag är så pigg imon så jag kan springa & leka med alla barnen imon hihi! Dock är lille Camilo för liten men Angelina, Kevin & Isabella är nog riktiga busungar som man kan leka med hihi! 

Pusspåer!

Lilla Lela! :D

Här sitter jag och snart ska vi iväg & storhandla med mamsen&papsen! :D 


Bella som rider pållen! :D 

Jag älskar dig Heléna!

Dagen som bara rullade förbi!


En väldigt trött Erika!

Så därför ska jag bara berätta min dag i snabba drag. Började med att jag cyklade till Guldfågeln Arena för att gå på massa föreläsningar. Träffade även Carro från högstadie tiden. Kul att träffa henne! Därefter myste jag med Camilo & lekte med Bellsan och sedan blev det att träffa Josse & Lica! Det var skönt att träffa Josse efter sån lång tid så det var bara kul att du kom Tillbaka Josse
Sådär det var kort, enkelt & snabbt! 

Det är inte rättvisst när Gud tar en behövlig människa ifrån oss! 

Tänk er att ni får 86321kr insatta på era konton varje morgon. Den dagen har ni spenderat 34654kr. Resten tar banken tillbaka och ni kan aldrig få tillbaka dem pengarna. Så kan man tänka att livet ger dig 86321 sekunder på morgonen och du har bara använt 34654 sekunder på dygnet. Du kan aldrig spara sekunder utan dem försvinner föralltid. Tänk då att ditt liv faktiskt rullar på varje dag & du kan aldrig uppleva den 4 april 2012 i verkligheten igen. Detta sa Nanne Bergstrand, coach för Kalmar FF och fick mig att verkligen tänka till ordentligt. Hoppas ni också får en fundersam tid!

Pusspåer!

åh herregud ^^

Har haft en sån fruktansvärd huvudvärk idag och jag känner att jag bara vill gräva ner mig!

Camilo den lilla killen!

Här har vi Camilo som har precis vaknat och alla är så himla nyfikna hihi! <3 Det ska bli himla kul när han börja känna igen oss och inte titta på oss som UFON hahaha! PEACE :)


mmm LAX!

Sådärja nu sitter jag här efter en dag med Peter&Olivia och efter en kväll med Licken! Det har varit mycket roligheter idag, blev bjuden på mat&dryck och det var riiiktigt gott! Kanske inte är sååå kräsen trots allt ;)
Dessutom hittade jag & Lica en as rolig playlist på Spotify. Guud vad vi skrattade - höll ju nästan på att kissa på mig. En sån där kväll som verkligen är pricken över I:et! 


Potatis, Lax & Kokta grönsaker! MUMS!

Får hoppas på bättre väder imon då det blir en långpromenad! :)

Dags att krypa ner! PUSS

”RSS