lite Big brother aggressioner

jäävla skit Big Brother! Hur fan kan dem ta in de där jävla svinet Marcelo?!?!?!?! Camilla är den enda värda vinnaren och så åker hon ut????? Gillade hennes stil men de bästa av allt var att man trodde att "åh nej ännu en till dum blondin i huset" Men de visade sig vara mycket bättre, att hon faktiskt hade något mer än bara utseendet! De är såna människor som är värda att vinna en halv miljon, eller var de nu va haha! Neee nu blev jag riktigt arg & kommer inte titta på samma sätt!
The ONE and ONLY BB VINNAREN! 

jaja livet går väl vidare, men  hoppas fan inte att Marcelo vinner Big brother!



sommar, sol & kanske regn!

En fruktansvärd härlig dag! Några timmar på jobbet & nu snart iväg till Lickiz & bara chilla lite .. Solen skiner & tankarna flyger iväg på extremt roliga saker man skulle kunna hitta på nu & i sommar. Detta kommer bli en toppen sommar, de känner jag på mig :) 


Hihih min outfit idag tror jag om jag hittar mina förbaskade leggins! 

Pusspuss!

skum skum!


Det blev ett härligt bad med massa skum & en SOLO tidning. Det är så livet ska vara! :)

Jag funderar på att slänga mig framför tvn och titta på Män som hatar kvinnor, lite sugen på den idag faktiskt.
VI HÖRS! 



One happy morning :)

Godmorgon allihopa, har ni sovit gott inatt?

Yes nu är det en ny dag och det känns skönT. lite ledigt & få samla mer kraft till resten av veckan som man ska jobba hihi. Dagen erbjuder en familjedag & lite mys med Syster Karlene :)

Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

Tú Eres Mi Vida Heléna! 

Hallådär! =)

HEJ!

det har blivit lite dåligt med att uppdatera vad som händer i mitt liv men har haft besök av Heléna & har äntligen börjat jobbat och jaa jag trivs! Fick jobbet på Calmar Stadshotell inom städ så det här var absolut en utmaning haha! 


Saknar

Pusspuss!

tja vad ska jag skriva för rubrik nu då?

Min dotter är finast, erkänn? Hihih hittade den här, en av mina dagar då jag fular mig ^^

Hittade lite klipp och mina älsklingslåtar som just är Lovsånger! Titta här:



För min egen del så har jag alltid trott på att det finns en högre makt än oss människor. När jag var yngre gick jag mycket i kyrkan och jag kände mig alltid så hel, fri och kände att jag kunde vara mig själv. Det var så mysigt att bara komma in innanför dörrarna och man kände sig speciell. Varje vecka så längtade jag så mycket tills nästa gång vi "Juniorerna" sågs och man hade ett sånt band med alla, det saknar jag idag

Majestät, konung i evighet
Jord och hav och himmel
Skapat utav dig
Majestät, konung i evighet
Du min frälsnings klippa
En säker tillflyktplats

Vi vill upphöja dig kung Jesus 
Varje knä skall böjas inför dig
Ingen är som du
Nej ingen är som du

Pusspuss!

Det finns så himla mycket att se, uppleva eller bara vara! NJUT!

Erika fernandez tycker om att hoppa i sängen men även att bädda sängen och ha de fint runt omkring sig. Fast dock har hon en flickvän som älskar att stöka ner, speciellt att hoppa i den nybäddade sängen. Vad gör man åt de? Kanske lite smisk hjälper, eller? 

I´ve been everywhere,
Looking for someone
Someone who can please me
Love me all night long
I´ve been everywhere,
Looking for you babe
Looking for you babe
Searching for you babe

Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Where have you been?
All my life. 


Min fina Heléna, detta är vår låt! Jag minns när vi var i din lägenhet i Karlstad och vi dansade tryckare. En av dem  bästa dagarna i mitt liv!
Jag älskar dig mer för varje dag som går! 



I detta inlägget har det handlat mycket om känslor & hur det faktiskt är att leva med någon i ett förhållande! Man hittar någon man tycker om och väljer att leva med personen som står en närmast hjärtat! Kärlek är så fint men ändå kan det ha så många olika sidor. Som att vara olyckligt kär, eller att ha en komplicerad relation men även att man inte hittar sin rätta!
Till alla Er läsare vill jag ge er lite hopp om att det faktiskt finns någon för alla där ute i vår värld! 

Livet är kort! Bryt reglerna! Förlåt snabbt! Kyss långsamt! Älska sant, skratta okontrollerat och ångra aldrig något som fått dig att le!


glass glass i stora lass lass ^^

Det blev en tripp till Färjestan idag med lilla peterpan! Det blev en glass och ett par skor till mig, till jobbet hihi!


me and my homie! 

meee

Det var himla mysigt thihi :) 

Att få vara utan dig, tar på mina krafter
Aff inte få uppleva underbara dagar, får mig att sakna dig otroligt mycket mer
Att inte kunna säga jag älskar dig till dig får mig att må riktigt dåligt
Men känslan av att vakna upp med dig & känna att Du är min är oslagsbar, det är de som får mitt hjärta att fortsätta brinna!
Pusspuss!

Att få vara utan dig, tar på mina krafter
Aff inte få uppleva underbara dagar, får mig att sakna dig otroligt mycket mer
Att inte kunna säga jag älskar dig till dig får mig att må riktigt dåligt
Men känslan av att vakna upp med dig & känna att Du är min är oslagsbar, det är de som får mitt hjärta att fortsätta brinna! Jag älskar dig Heléna!

Pusspuss!

Vad man kan skratta bort alla oroliga tankar ^^

Hemkommen från lilla Angelica och det var faktiskt himla kul att få träffa min lilla kebabrulle ^^ Vi har inte setts på ett tag och tror jag dog av skratt. Alltid skratt med dig mitt lilla hjärtegull
ojojoj denna togs fan 2010! Hihih me and my BFF!  Den bjuder vi på Lickiiz!
Vi satt & pratade en massa roliga saker om vad jansson frestelse var, om man kunde matcha marinblått & brunt m.m men även om de var typiskt "utländskt" att ställa kastruller fullt med mat i kylskåpet! heheh allt roliga diskussioner men mycket skratt hihi!
En sak som jag bara måste berätta, ett litet minne från tonårslivet haha! Det var såhär: Jag hade fått beskedet om att jag skulle behöva ta bort mina halsmandlar för att jag var så himla sjuk & inte kunda svälja ordentligt. Där i sjuksängen så hade jag
Hemkommen från lilla Angelica och det var faktiskt himla kul att få träffa min lilla kebabrulle ^^ Vi har inte setts på ett tag och tror jag dog av skratt. Alltid skratt med dig mitt lilla hjärtegull :) 

ojojoj denna togs fan 2010! Hihih me and my BFF!  Den bjuder vi på Lickiiz!
Vi satt & pratade en massa roliga saker om vad jansson frestelse var, om man kunde matcha marinblått & brunt m.m men även om de var typiskt "utländskt" att ställa kastruller fullt med mat i kylskåpet! heheh allt roliga diskussioner men mycket skratt hihi! 

En sak som jag bara måste berätta, ett litet minne från tonårslivet haha! Det var såhär: Jag hade fått beskedet om att jag skulle behöva ta bort mina halsmandlar för att jag var så himla sjuk & kunde inte svälja ordentligt. Där i sjuksängen så hade jag en lesbisk bok (som jag inte kommer ihåg namnet och försökt letat & letat). Men iallafall så kom de in en sköterska & frågade vad de var för någon bok och därefter läste på baksidan.

Just där stod det "Jag har blivit kär i en tjej". Jag kommer ihåg att jag såg hennes min & tänkte ÅH GUD, HON TROR ATT JAG ÄR LESBISK! Jag var så rädd & just åt den tanken skrattar jag idag åt haha! 

Jag var så rädd vad alla andra tyckte, vad alla tänkte men glömde alltid vad jag själv kände, tyckte & tänkte! 

Pusspuss!

”RSS