hihih hallådär!

heej! nu har jag precis kommit hem från stan och tänkte slänga iväg ett litet inlägg innan jag sticker till Lica. Det ska bli att fixa sig inför halloween festen haha. jag dör hur jag kommer se ut asså - aja men idag gäller det som fan att bjuda på sig själv. Som sagt man får bara den här chansen att klä ut sig en gång om året haha.. 

Jag köpte en ny stickad tröja & två t-shirts och bild får ni imon för min usb sladd är upptagen haha. har också lite bråttom heh. jag hoppas att det tas många bilder som jag slänga upp här på bloggen och visa hur min kväll blev hehe .. :) 

men nu måste jag smita, Jag önskar Er alla en rolig Halloween! :) Puss&kram! 





ingen rubrik alls

tjolahopp! nu har jag tittat på en av mina favorit filmer Wild Things 3 och jag tycker den as bra. speciellt hur jävla cleaver själva filmskaparen är men även att det förekommer lite lesbiskt i. En toppen film och den rekommenderar jag! :) Det blev lite baconsnacks med en Hustler så undra när jag kommer somna hahha. Sitter på facebook och spelar en massa spel haha, no life I know ;)

Nu har jag ansökt att läsa spanska steg 3 för att få lite merit poäng så nu ska jag börja plugga med det fast på distans hehe. Sen i januari ska jag börja med att äntligen plugga upp mitt matte betyg så nu jävlar ska jag kämpa och jag hoppas att Ni håller tummarna för lilla mig. Jag är faktiskt duktig som äntligen har tagit tag i det haha. 

Nu ska jag fortsätta spela, men det kommer mer uppdatering framåt gryningen haha! Pusspåre!

halloween!

jaa snart är det nära och idag har jag köpt mina maskerad tillbehör. Jag ska vara ängel så har köpt vingar, gloria, vita handskar & en vääldigt fin peruk haha! Ni ska få se en förhandstitt men bättre bilder kommer jag lovar!



Det blev en liten runda på stan som sagt med Lica & Wattana och det var mysigt. Sen efter de följde jag med lica hem och testade allt & ja där uppe ser ni resultatet hahah. Jag som blond - ja ni där ser ni själva, jag passar inte i det haha! :)

Imon blir det att åka till kunskapsnavet för att Erika har äntligen tagit sig i kragen för att läsa upp mitt kära fucking matte B betyg. Det blir även lite andra ärenden som att gå till banken, bolaget & möte upp lica hihi. 

Den här helgen är ganska fullbokad hehe. Här ser ni! :)



Mitt fina verk på paint hihi. Det ska tapetseras i mitt rum därför ska jag packa ner mina grejer. Jag önskade att jag skulle flytta men tyvärr så blir det inte än :( Jag hoppas det blir snart och jag hoppas att jag flyttar till Göteborg då! Gillar faktiskt den staden trots det lilla jag har sett :) Jag har ju faktiskt redan inrett mitt hem i min fantasi så är jag inte mogen att flytta hemifrån?! åååhh om jag bara kunde få ett jobb . :( men men ska inte tråka ut er av mitt jävla gnäll haha, detta ska ju vara en rolig blogg ellerhur! ;)

Nu sitter jag och tittar på resor till Ibiza som skulle ha varit hur underbart som helst att åka till . dels är planerna att åka med Heléna, lovisa, madde m.fl . Kanske hyra en lägenhet för en weekend och bara få komma iväg. men det blir väl i vår eller något skulle jag tro. Skulle varit as nice och åka iväg med bebe och hennes vänner, eller ja mina vänner också :) Hittade dock inget och har ingen ork att fortsätta haha. Nu ska jag sova och vi hörs snart! :)

Godnatt!

tjingeling!

hejsan alla där ute! :) jaa nu äntligen har jag hittat den rätta vägen till datorn men speciellt till bloggen haha. Jag har inte haft så mycket tid, dels för min underbaraste flickvän har varit här på besök men även att jag har haft andra saker för mig. Som idag hade jag föreläsning på Folkuniversitet, städade & lagade mat men även så träffade jag peter. Men nu jävlar tänkte jag skriva ett litet inlägg hihi.

Jag har börjat gå hos en coach på folkuniversitet i Kalmar för att få hjälp med att skriva cv och liten knuff på vägen. Idag kom det studenter från linné universitet och pratade om deras utbildning, de gick sjuksköterska utb - det verkade intressant men inte direkt något för mig. Jag satt mer och tänkte på vad duktiga dem var att prata inför gruppen - bra ögonkontakt, säkra på sig själva men även verkligen intresserade om vad dem pratade om. Det är inte alltid man ser det så tummen upp för de! :)

Varje gång när jag ser tåget börja rulla så faller en tår ner från min kind, varje gång när Du säger vi ses snart igen så tänker jag "Erika, kämpa vidare", varje gång du åker ifrån mig så är det alltid samma känsla att jag bara vill att tiden ska stanna och att alla måsten tar slut. men det smärtsammaste är att jag hör dina tårar falla och jag känner din sorg när jag ser dig försvinna.

Heléna det gör så ont i mig när jag ser dig försvinna när jag bara vill att du ska ligga i min famn och inget annat!
Te quiero mas que nunca! ♥

Contagion

Hallå alla där :) idag har jag, helena & lica varit och sett filmen contagion på bio och den får en 3:a med tanke på att den var lite seg men ändå kul att komma iväg på lite bio. En sak som är roligt också är att bebe också stannar ända fram till tisdag :D jag älskar dig <3 lite mer uppdateringar jag lovar .

Puss på er alla :)


en vanlig måndag :)

tjena! :) 

nu ska jag berätta lite kort om vad jag har gjort idag. Vaknade vid halv 9 av larmsignalen Så länge du är min med Magnus Weideskog för att då skulle jag iväg till Tandläkaren för att ta avtryck till min blivande bettskena.. jag kom hem och mamma tvingade mig att hjälpa henne städa men det blev inte så mycket städande för jag la mig i sängen och råkade somna hehe. Förlåt mammi :( 

tog även ut bella för att leka av sig lite när hon var så rastlös inne. Träffade även Egzona och Pernilla så det var kul att snacka med dem. Här har ni en bild på det lilla busfröet Bella :)



sen så blev det film med brorsan min. Vi tittade på "Dear John" - den var helt okej och den får en fyra men inte en film som jag skulle kunna se igen med tanke på att den var ganska seg. 

Nu ska jag faktiskt läsa en bok som jag har inte gjort på väldigt länge så vi hörs! :)
åååhh hittade några bilder på mig & min stora syster Klenn (nenni) som jag vill dela med mig hihi! 


Jag & nenni i Chile 2010 ♥


jag, nenni & pedran! :)


Diegos födelsedagsfest :) jag & min syster i mitten men kommer inte ihåg vad tjejerna heter :s

Nu säger jag hejdå hihi :) ♥

smariiigt

jag har köpt lite roliga saker till mig själv idag också. Här får ni en liten smarrig bild! :D



En tjockis bara till mig! :D



Lite tjockare leggins - det behövs alltid. så alltså idag har jag inte köpt något onödigt. :D

imon blir de att gå till tandläkaren så nu måste jag hoppa i sängs! Godnatt alla! <3

Harry´s

där var jag med lickiiz,wattana & johnny och det blev några bilder som jag tänkte dela med mig till Er! :)


jag & lickiiiz ♥


Wattana&angeliiica!


Johnny the man! ;) 


Wattana, jag & lica! :)

det togs fler bilder i fredags men eftersom att alla nästan var suddiga så är det bara onödigt att lägga upp dem hahah! men nu fick ni se några och det hoppas jag att ni är glada för :) Kvällen var inte den roligaste, på förfesten var den helt okej men sen på själva Harry´s så sög det. Fan jag & lica var hemma hos vid 1 så vi hade ju tagit en taxi och dragit tidigare för att det var så himla tråkigt. 

Jag sov där också så det var ändå mysigt att slippa gå hem helt själv och sen så har ju angelica en sån söt liten katt! NOT!!! iaf inte när man sover, hon jävlades med mig hela tiden eller ja lekte men fyfan så fort jag rörde mig så hoppade hon på mig haha. Just då var hon förjävlig annars är hon en liten sötis, lilla Mowgli hihi :)

sen på lördagskvällen så träffade jag Peter och vi köpte lite hämtmat - jag köpte gyrossallad så, så onyttig är jag inte haha. Men sen köpte vi godis & ostbågar så där föll min nyttighets image haha! Det blev lite film på kvällen och sen så kröp jag ner i min säng. 

idag så skulle jag träffa madde men hon hann inte tyvärr att träffa lilla mig så tvingade med lica till stan för att köpa min mammas födelsedagspresent så nu är den äntligen inhandlad haha. jag säger inte vad jag har köpt för man vet aldrig vem som snokar ;)

Det blev även lite The real L word på kvällen och det var så intressant, som sagt jag gillar Whitney för de är så mycket drama runt om henne men fyfan idag gick hon över gränsen. De där är inte schysst lixom först ligger hon med en tjej en dag och sen verkar hon verkligen gilla den ena tjejen men sen kommer hennes andra ragg och vill ha henne och självklart hoppar hon i sängs med ragget då & ja ni fattar - självklart blev ju den första tjejen as ledsen!! Så tyvärr Whitney där gick du över gränsen :( 

nej nu ska jag titta lite tågbiljetter för min bebe kommer hit på onsdag så det bli så gosigt. Vi firar även då 7 månader. Gud vad tiden går fort och jag älskar dig mer för varje dag som går Heléna! 

Godnatt! :)

shopaholic that´s me! ;)

jag har investerat lite nya prylar för att göra mig lite glad. Här har ni resultatet :)

Mina nya favorit skor! :)


Redo för vintern ;)


Jaaa jag vet - jag har alltid sagt att palestinasjalar är extremt fula men jag kan inte rå för att jag älskade denna!

godnatt! ♥



mot Kalmar!

ja idag var det denna dagen då jag åkte hem från bebe och den förbaskade långa tågresan gör mig galen snart. Alltid lika jobbigt men speciellt är Göteborg svängen förbaskad jobbig.


Se sååå utråkad jag är! :(
Fiiint! ♥
Mina myyysstrumpor! ♥

Men nu är jag hemma så det är alltid skönt, fick en underbar kram av kära mamsen och mina syskon var hemma så det var mysigt att träffa dem men sen även att träffa lickiiz och matilduus! :) ♥

som sagt vi var ju på hockey i Torsdags då Färjestad mötte Växjö Lakers. Dock förlorade Färjestad under sista straffen så då blev vi faktiskt ledsna.. :(

Bilden togs när Färjestad mötte Djurgården i fjol. :P 



Jag älskar den låten så trots allt är jag kanske lite Färjestad Fan! ;)

Nu vet jag inte vad jag har att säga mer eller jo förresten den här bilden bara ägde så den bjuder jag på. Snodde den från http://5flator.blogspot.com/ & kolla gärna in deras sida för där hittar man alltid något kul! :) 


Såå klockren & så jävla rätt! :O

Gooodnatt svenska folket! :) ♥

:(

varför måste man alltid bråka med dem man älskar som mest? varför gör de så ont i hjärtat att såra den man älskar mest av allt? det var ju ingeting från början men sen blev de bara större och större. varför'? grejen är ju att alla bråkar ju, men de gör så himla ont :( Erika är inte glad nu utan känner bara att allt är blääää just nu :(

jag hatar att göra dig ledsen, att bara se dina ledsna ögon och känna att jag har sårat dig.

Höööst

Hejsan alla! En härlig höstmorgon här i karlstad så då är man lite extra glad :) dock ska jag åka hem imon så det drar ner på mitt glada humör :( har haft det jätte roligt här: vi har varit på hockey, festat och haft många mysiga dagar <3 jag kommer sakna karlstad men såklart min underbaring till flickvän . Nu ska jag njuta av dagen på stan med bebe! Pussss


karlstad <3

det är snart dags att krypa ner i sängen för imon ska Erika gå upp tidigt för att hon ska hinna med tåget som går vid 9 från kalmars station och sen är jag framme runt 15:00 i Karlstad & då får jag äntligen träffa min underbaring, väntat i 3 veckor så nu jävlar är jag glad! :D

det kommer mer uppdatering. puss&kram

myys

Sitter i tv-soffan och tittar på att Outsiders - ett intressant program faktiskt . dessutom så har jag äntligen beställt hem mina favorit höstskor (dem från H&M). Så nu är ja jätte glad! :) Jag hoppas dem kommer snaaart! Imon blir det att hämta upp bella från dagis, träffa lica, packa och söka jobb. Bäst att gå upp tidigt för att kunna hinna med allt hehe.. 



Puss&kram!

lite l woooord xD

nu blire lite l word för att ja bara för att haha! Var sugen på att se vad flatorna har för sig, dock har jag ju redan sett boxarna ett x antal ggr hahaha! aja här bjuder jag på min favorit scen i hela serien! 



ohlalala! ;)


The best basket game ever!




hahhahaha den äger! xD grejen är att shane och jenny var bästa kompisar från början och är totalt helt olika. Aldrig att man skulle kunna tänka sig dem två ihop! :O

bättre?!

Den bilden var tydligen inte godkänd, han ville ha en mer sexig haha! Så det blir denna bild istället för att presentera min underbara kusin! ;)

Lite översättning: Till min kusin Erika från Chile. Du är den bästa - Vänta på mig! Kiss! <3

beto!

hej! här sitter jag framför datorn och snackar med min kusin som bor i Chile via Facebook. Han funderar på att åka hit för att hälsa på, gud vad kul de skulle ha varit och visa han Sverige såsom dem visar mig Chile. Jag hoppas att han en vacker dag ska kunna komma! :D 

Här bjuder jag på en bild på min kära Kusin Alberto! ♥



Funderar på att dra mig till konsum och köpa mammas förbaskade chips hahaha! Okej jag ska vara snäll! ;)

Den svenska björnstammen! ;)

hejhej! Här sitter jag nu och börjar samla kraft till att söka olika jobb. Träffade min handledare på ams och hon peppade mig lite med att inte sluta söka, trots att de känns lite lönlöst ibland hehe. Jag blir även sjukt pep när jag hör den här låten! 




Den här låten var det några småpojkar som stod och dansade på Konstnatten och gjorde en show. Riktig mysiga killar & dem var så duktiga .. Hade inte ens hört låten innan så det var ett positivt att hitta en låt! :)

Nu är dags för käk men vi hörs senare xD Puss&kram! 


hallojsan.

Allt bra med er? Jag har gjort massa skoj i helgen. I fredags var jag på Konstnatten med Angelica, Susanne, Mike & Agneta och ja det var roligt. Såg massa intressant som t.ex att det var en man som gjorde olika djur av träd med hjälp av en motorsåg. Blev helt facinerad haha.. Köpte även 2 pumpor till mamma & ett pussel till Nenni & Pedro - så dem skulle kunna underhålla sig lite.. :) 

Igår så sov jag hos lica, det blev film mys som vanligt en härlig lördagskväll! :) Idag blev det Hansa City och vi träffade även Serwa, härligt att träffa henne. Köpte mig en ny sticktröja, en brun! Skön var den så det passar bra nu till hösten .. :) Dock hittade jag inte mina skor så Helena ska titta i Karlstad & hittar hon dem inte - köper jag dem via nätet. För dem ska jag bara haa! Ni vet dem skorna jag visade er som jag hittade i Gbg . Jaa då var jag osäker men nu älskar jag dem! :D

Imon blir de att gå till arbetsförmedlingen för ska på mitt möte & sen på tisdag är dags för nästa möte fast då ska jag träffa min kund som jag ska vara kontaktperson åt, roligt! :) Sen äntligen efter all väntan åker jag till Karlstad! Biljetten är beställd så Hey suckers Here I come! xD 

Det blir hockey på torsdagen när jag kommer med Helena & lovisa - vad jag vet nu. Hoppas esse följer med :) Sen blir de även en fest hos Helenas klasskamrat Anna. Hoppas de blir skoj! Trots att jag lämnar min underbaraste Lica här hemma så vet jag att du kommer hitta på något skojigt du med :) ♥

Nu ska jag sova Godnatt alla! :) ♥

”RSS