tjenamors!

Hallådär! 

Jag har fått lite klagomål att jag endast skriver om jobbet & tråkiga saker. Hm då blir jag lite ledsen så jag får väl hitta på något mer än bara allmänt tråk haha! När jag startade den här bloggen så ville jag främst bara få skriva av mig, ha mer lesbiska teman & endast skrivning hur det är att leva som Homosexuell i dagens samhälle så det är väl mina tankar med den här bloggen. Grejen är ju bara de att de finns så många lesbiska bloggar så jag ville mer ha en unik form i min blogg. Svårare än någonsin hahaha! ;) 

När jag kom ut som gay så var jag 19 år gammal. Långt innan de så låtsades jag att vara straight tror dock inte att jag lyckades så vidare bra men att gå i säng med män trodde jag att de skulle vara en glasklar övertygelse att min familj & vänner inte skulle ha några misstankar alls. Men när jag väl berättade hur det var så sa dem allra flesta att "ja men de visste jag redan" På ett sätt så rasade hela min mantel av förträngelse & jag blev otroligt chockad men ändå glad. Allt kändes så mycket lättare då och jag hade ett fullt stöd från mina nära & kära. 

"Erika, Gud skapade en man och en kvinna, dels för en anledning" Ja, så sa min Pappa när jag berättade den stora hemligheten jag bar på. Han trodde länge att de bara var en fas men nu ser han mer att jag är verkligen säker på min läggning. 

Men tänk er att Personer i sin omgivning måste också på sätt&vis gå igenom att en sån stor förändring. Men tack alla ni som ställer upp! ♥ 



Heej!



thihi lite nya bilder på mig! Här sitter jag & Heléna & bara degar framför våra datorer som två absoluta Nördar med ett stort N. Här har det varit fullt upp med jobb, dop för Camilo & "släkten" från Chile är här på besök. Den här sommaren har bjudit på en tripp till Karlstad, Ölandsdjurpark & nån fest haha! Nej, jag jobbar inte ihjäl mig! 

Det är bara den där oron i magen som alltid kommer upp! " VAD SKA MAN GÖRA NU I HÖST? " Paniken som gnager en hela tiden eftersom det inte är alls stor chans att få in så mycket pengar närmare vinterhalvåret. puh, orkar inte tänka på det mer. Nu blir det Spagetti&köttfärssås! 

Pusssshejs! 



”RSS